
Ця кавова випічка наповнить ароматами весь будинок! Якщо ви любите каву, то вам напевно сподобається цей чудовий пиріг до чаю. Невеликий сметанний прошарок зверху робить його ще більш апетитним, передають Патріоти України.
Інгредієнти для кавового пирога з кремом:
Приготування
Розчиніть каву в кефірі.
Міксером збийте яйця з цукром і рослинною олією в піну.
Додайте борошно, перемішайте до однорідності. Сюди ж влийте кефір з розчиненою кавою.
Також додайте соду з оцтом (можна замінити на пакетик розпушувача). Форму змастіть вершковим маслом, зверху присипте борошном. Перелийте суміш для пирога.
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин, до сухої палички.
Для крему зверху змішайте жирну сметану з цукром, зверху прикрасьте порубаним волоським горіхом.
Наріжте на порційні шматочки і подавайте до чаю. Ароматний кавовий пиріг готовий!
Детальніше про те, як приготувати кавовий пиріг до чаю, дивіться у відео нижче:
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...