Мариновані гриби - це не тільки чудова закуска, але й смачний інгредієнт ситних м'ясних салатів. Проте маленька баночка маринованих грибів у магазині коштує невиправдано дорого, передають Патріоти України.
Щоб заощадити кошти, спробуйте приготувати мариновані гриби за цим простим рецептом. Грибочки виходять чудовими!
Інгредієнти:
Приготування:
У великій каструлі з'єднайте всі інгредієнти для приготування маринаду, інформує Ukr.Media.
Вибирайте гриби маленького чи середнього розміру. Великі печериці розрізайте навпіл, так гриби краще промаринуються і будуть смачнішими.
Перекладіть гриби в ємність із маринадом. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння маринад.
Після закипання накрийте кришкою каструлю, зменште вогонь і готуйте гриби ще 10 хвилин. Після остигання приберіть печериці в холодильник щонайменше на 4 години, щоб гриби добре промаринувалися.
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...
Раніше наші пращури дуже ретельно готувались до настання зими. Лише зробивши заготовки багатьох продуктів, можна було пережити цей період без голоду. Ми і досі займаємось заготівлею продуктів, готуючи різноманітну консервацію та заморозки, але раніше ц...