Неймовірно смачні мариновані грибочки за найпростішим рецептом - не переплачуйте за магазинні

Мариновані гриби - це не тільки чудова закуска, але й смачний інгредієнт ситних м'ясних салатів. Проте маленька баночка маринованих грибів у магазині коштує невиправдано дорого, передають Патріоти України.

Щоб заощадити кошти, спробуйте приготувати мариновані гриби за цим простим рецептом. Грибочки виходять чудовими!

Інгредієнти:

  • печериці — 1 кг;
  • сіль — 1 ст.л;
  • цукор — 2 ст.л;
  • оцет яблучний 6% — 6 ст.
  • рослинна олія — 4 ст.л;
  • лавровий лист — 3 шт;
  • чорний перець — 10 горошин.
  • гвоздика — 5 шт;
  • гірчиця у зернах — 1 ч.л

Приготування:

У великій каструлі з'єднайте всі інгредієнти для приготування маринаду, інформує Ukr.Media.

Вибирайте гриби маленького чи середнього розміру. Великі печериці розрізайте навпіл, так гриби краще промаринуються і будуть смачнішими.

Перекладіть гриби в ємність із маринадом. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння маринад.

Після закипання накрийте кришкою каструлю, зменште вогонь і готуйте гриби ще 10 хвилин. Після остигання приберіть печериці в холодильник щонайменше на 4 години, щоб гриби добре промаринувалися.

Вони їдять піцу та пасту щодня - і не товстіють - розкриваємо секрети італійців

неділя, 17 серпень 2025, 19:05

Багато хто вважає, що щоденне вживання піци, пасти та інших калорійних італійських страв обов’язково призведе до набору зайвої ваги. Проте італійці вже століттями насолоджуються улюбленими стравами і при цьому залишаються стрункими та здоровими. У чому...

Не робіть так! ТОП-3 помилки, які вбивають продуктивність телефону

неділя, 17 серпень 2025, 18:45

Смартфон, який учора працював жваво, сьогодні може змушувати чекати відкриття кожної програми й "рвати" анімації. Часто проблема не в "залізі", а в наших щоденних діях - саме вони повільно відбирають швидкість у пристрою. Про це пише Pixelinform, перед...