Мариновані гриби - це не тільки чудова закуска, але й смачний інгредієнт ситних м'ясних салатів. Проте маленька баночка маринованих грибів у магазині коштує невиправдано дорого, передають Патріоти України.
Щоб заощадити кошти, спробуйте приготувати мариновані гриби за цим простим рецептом. Грибочки виходять чудовими!
Інгредієнти:
Приготування:
У великій каструлі з'єднайте всі інгредієнти для приготування маринаду, інформує Ukr.Media.
Вибирайте гриби маленького чи середнього розміру. Великі печериці розрізайте навпіл, так гриби краще промаринуються і будуть смачнішими.
Перекладіть гриби в ємність із маринадом. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння маринад.
Після закипання накрийте кришкою каструлю, зменште вогонь і готуйте гриби ще 10 хвилин. Після остигання приберіть печериці в холодильник щонайменше на 4 години, щоб гриби добре промаринувалися.
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...