Мариновані гриби - це не тільки чудова закуска, але й смачний інгредієнт ситних м'ясних салатів. Проте маленька баночка маринованих грибів у магазині коштує невиправдано дорого, передають Патріоти України.
Щоб заощадити кошти, спробуйте приготувати мариновані гриби за цим простим рецептом. Грибочки виходять чудовими!
Інгредієнти:
Приготування:
У великій каструлі з'єднайте всі інгредієнти для приготування маринаду, інформує Ukr.Media.
Вибирайте гриби маленького чи середнього розміру. Великі печериці розрізайте навпіл, так гриби краще промаринуються і будуть смачнішими.
Перекладіть гриби в ємність із маринадом. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння маринад.
Після закипання накрийте кришкою каструлю, зменште вогонь і готуйте гриби ще 10 хвилин. Після остигання приберіть печериці в холодильник щонайменше на 4 години, щоб гриби добре промаринувалися.
Пропонуємо пройти швидкий психологічний тест із загадковим чорнильним плямою. Подивіться на зображення і запам’ятайте свою першу асоціацію. Бачите квіти, кроликів або, можливо, маски? Ваш вибір допоможе заглянути в глибини підсвідомого. Пам’ятайте, це ...
Хоча кожна собака має свій власний тип характеру, є деякі породи, які мають схильність до неслухняності. Якщо у вас ніколи раніше не було собаки, це може стати для вас серйозною проблемою, передають Патріоти України. Спеціаліст з поведінки собак Вілл А...