Мариновані гриби - це не тільки чудова закуска, але й смачний інгредієнт ситних м'ясних салатів. Проте маленька баночка маринованих грибів у магазині коштує невиправдано дорого, передають Патріоти України.
Щоб заощадити кошти, спробуйте приготувати мариновані гриби за цим простим рецептом. Грибочки виходять чудовими!
Інгредієнти:
Приготування:
У великій каструлі з'єднайте всі інгредієнти для приготування маринаду, інформує Ukr.Media.
Вибирайте гриби маленького чи середнього розміру. Великі печериці розрізайте навпіл, так гриби краще промаринуються і будуть смачнішими.
Перекладіть гриби в ємність із маринадом. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння маринад.
Після закипання накрийте кришкою каструлю, зменште вогонь і готуйте гриби ще 10 хвилин. Після остигання приберіть печериці в холодильник щонайменше на 4 години, щоб гриби добре промаринувалися.
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Намерзання льоду у холодильнику чи морозильній камері - не тільки неприємність, а й додаткові витрати електроенергії та ризик поломки техніки. Але є простий спосіб запобігти цій проблемі ще до її появи, передають Патріоти України. Автор популярного You...