Це ніжні, соковиті та дуже смачні рублені котлетки. Їх можна готувати на сніданок або в якості перекусу для бутербродів замість ковбаси. А також вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру або салату і стануть прекрасною м'ясною стравою на святковий стіл, передають Патріоти України.
Рублені курячі котлети так називаються, тому що куряче філе не перекручується в фарш, а нарізається дрібним кубиком. За рахунок такої процедури в готовій страві відчуваються шматочки м'яса, причому вони соковиті та зовсім не сухі.
За рецептом в основу для приготування рублених котлет береться куряча грудка. Ви ж можете додавати подрібнений сир, свіжий солодкий перець, консервовану кукурудзу та інші інгредієнти, які вам до душі. Такі котлети з курячої грудки зможе приготувати навіть початківець!
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Рублені котлети з курки та плавленого сирка готові. Всім приємного апетиту!
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...