Це ніжні, соковиті та дуже смачні рублені котлетки. Їх можна готувати на сніданок або в якості перекусу для бутербродів замість ковбаси. А також вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру або салату і стануть прекрасною м'ясною стравою на святковий стіл, передають Патріоти України.
Рублені курячі котлети так називаються, тому що куряче філе не перекручується в фарш, а нарізається дрібним кубиком. За рахунок такої процедури в готовій страві відчуваються шматочки м'яса, причому вони соковиті та зовсім не сухі.
За рецептом в основу для приготування рублених котлет береться куряча грудка. Ви ж можете додавати подрібнений сир, свіжий солодкий перець, консервовану кукурудзу та інші інгредієнти, які вам до душі. Такі котлети з курячої грудки зможе приготувати навіть початківець!
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Рублені котлети з курки та плавленого сирка готові. Всім приємного апетиту!
Ви дізнаєтеся, як легко і без зайвих зусиль позбутися наліпок та клею зі скляних банок. І найприємніше - без агресивних хімікатів та дорогих очищувачів. Усе необхідне вже є у вас вдома. Звичайна кухонна арсенальна зброя: губка для миття посуду, ватні ...
Хронічні проблеми зі сном можна полегшити… за допомогою вечері. Нове дослідження за участі понад 4600 дорослих довело: калій - мінерал, який допомагає засинати і довше спати без пробуджень, передають Патріоти України. . Чому це працює? Калій розслаб...