Неймовірно смачні! Рублені курячі котлети з плавленим сирком і зеленню

Це ніжні, соковиті та дуже смачні рублені котлетки. Їх можна готувати на сніданок або в якості перекусу для бутербродів замість ковбаси. А також вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру або салату і стануть прекрасною м'ясною стравою на святковий стіл, передають Патріоти України.

Рублені курячі котлети так називаються, тому що куряче філе не перекручується в фарш, а нарізається дрібним кубиком. За рахунок такої процедури в готовій страві відчуваються шматочки м'яса, причому вони соковиті та зовсім не сухі.

За рецептом в основу для приготування рублених котлет береться куряча грудка. Ви ж можете додавати подрібнений сир, свіжий солодкий перець, консервовану кукурудзу та інші інгредієнти, які вам до душі. Такі котлети з курячої грудки зможе приготувати навіть початківець!

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • 2 яйця
  • 1 плавлений сирок
  • 0,5 ч. л. паприки
  • 1 пучок зелені
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. майонезу
  • перець за смаком

Спосіб приготування

  1. Нарізати варене куряче філе кубиками.
  2. Плавлений сирок нарізати кубиками.
  3. Подрібнити зелень.
  4. Збити яйця, додати майонез, борошно, сіль, перець, паприку. Все перемішати, щоб не було грудочок.
  5. З'єднати курку, плавлений сирок і зелень з яєчною сумішшю. Перемішати.
  6. На розігріту сковороду з олією викласти по 1 ст. л. тіста. Смажити з двох боків до золотистого кольору.
  7. Викласти готові котлетки на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.

Рублені котлети з курки та плавленого сирка готові. Всім приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...