Це ніжні, соковиті та дуже смачні рублені котлетки. Їх можна готувати на сніданок або в якості перекусу для бутербродів замість ковбаси. А також вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру або салату і стануть прекрасною м'ясною стравою на святковий стіл, передають Патріоти України.
Рублені курячі котлети так називаються, тому що куряче філе не перекручується в фарш, а нарізається дрібним кубиком. За рахунок такої процедури в готовій страві відчуваються шматочки м'яса, причому вони соковиті та зовсім не сухі.
За рецептом в основу для приготування рублених котлет береться куряча грудка. Ви ж можете додавати подрібнений сир, свіжий солодкий перець, консервовану кукурудзу та інші інгредієнти, які вам до душі. Такі котлети з курячої грудки зможе приготувати навіть початківець!
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Рублені котлети з курки та плавленого сирка готові. Всім приємного апетиту!
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...