
Це ніжні, соковиті та дуже смачні рублені котлетки. Їх можна готувати на сніданок або в якості перекусу для бутербродів замість ковбаси. А також вони відмінно підійдуть до будь-якого гарніру або салату і стануть прекрасною м'ясною стравою на святковий стіл, передають Патріоти України.
Рублені курячі котлети так називаються, тому що куряче філе не перекручується в фарш, а нарізається дрібним кубиком. За рахунок такої процедури в готовій страві відчуваються шматочки м'яса, причому вони соковиті та зовсім не сухі.
За рецептом в основу для приготування рублених котлет береться куряча грудка. Ви ж можете додавати подрібнений сир, свіжий солодкий перець, консервовану кукурудзу та інші інгредієнти, які вам до душі. Такі котлети з курячої грудки зможе приготувати навіть початківець!
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Рублені котлети з курки та плавленого сирка готові. Всім приємного апетиту!
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...