Неймовірно смачно! Дивовижно швидкий сирний кекс, який тане в роті - рецепт за кілька хвилин

Пропонуємо порадувати своїх близьких дивовижним рецептом сирного кексу. Смачний та простий у приготуванні кекс буде чудовим частуванням на вашому столі, передають Патріоти України.

Такий рецепт багато часу не займає, але задоволення отримають всі. Щоб сирний кекс вийшов повітряним, додайте трохи маргарину. Простий секрет, який допоможе добитися ідеального результату.

Швидкий сирний кекс з родзинками - рецепт

Вам потрібно:

  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 2 столові ложки
  • Сир - 500 гр
  • Борошно - 3-4 столові ложки
  • Сода - 0,5 чайної ложки
  • Ваніль - за смаком
  • Маргарин - 50 гр
  • Родзинки - за смаком
  • Масло

Яйця помити, розбити в чашу для блендера або міксера та збити з цукром.

Додати трохи ванілі та соди, продовжити збивати.

Сир повинен бути не холодним, попередньо його розім'яти виделкою і додати до яєчної суміші.

Збиваємо кухонним комбайном, міксером або блендером.

Маргарин заздалегідь дістати з холодильника та довести до кімнатної температури.

Просіяти борошно та додати з маргарином.

Тісто на сирний кекс добре збити.

Якщо любите родзинки, помийте добре, видаліть весь бруд та додайте в тісто.

Готувати сирний кекс краще в силіконовій формі, попередньо змастити її маслом.

Перекласти все тісто на кекс. Поставити в духовку.

Духовка повинна бути добре розігрітій.

Випікати сирний кекс при 180 градусах до 30 хвилин.

Скоринка буде ніжно золотистою та хрусткою.

Сирний кекс дістаємо, даємо охолонути та можна посипати цукровою пудрою.

А ви це знали? Скільки можна зберігати бензин у каністрі

понеділок, 27 жовтень 2025, 19:30

Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...

Як японці готують ідеальний рис - секрет розсипчастих зерен

понеділок, 27 жовтень 2025, 19:05

Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...