
Найсмачніша запечена картопля виходить тільки, якщо попередньо її відварити. При цьому, просто опустити продукт в окріп мало - потрібно дати йому повністю зваритися, передають Патріоти України.
Такими порадами поділилася Ребекка Вілсон. Рецепт ідеальної запеченої картоплі міститься в її новій кулінарній книзі Family Comforts – вона вже очолює список бестселерів Amazon.
Дівчина є не тільки авторкою книг з рецептами, а й веде кулінарний блог на своїй сторінці в Instagram. Її сторінка з порадами по приготуванню їжі набрала вже 480 тисяч підписників

Так, на думку дівчини тільки за допомогою такого способу можна домогтися того, щоб картопля була м'якою всередині, а зовні хрусткою. Як вона розповіла, після того, як ви відварили картоплю, воду потрібно злити і дати їй просохнути.
Потім потрібно змастити скибочки маслом і поставити в розігріту духовку. "Готуючи смажену картоплю, обов'язково варіть її, поки вона не стане достатньо готовою, – не варіть її на пару. Це додасть їй м'якої текстури. Вимкнувши плиту, злийте воду і дайте їй настоятися, щоб волога могла випаруватися, а потім струсіть , щоб края стали хрусткими. Нарешті, обмажте картоплю обраним маслом і поставте її в гарячу духовку, але не забудьте кілька разів перевернути", – наводить видання слова Вілсон.

Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...