Неймовірно смачно! Кулінар розкрила секрет приготування ідеальної печеної картоплі

Найсмачніша запечена картопля виходить тільки, якщо попередньо її відварити. При цьому, просто опустити продукт в окріп мало - потрібно дати йому повністю зваритися, передають Патріоти України.

Такими порадами поділилася Ребекка Вілсон. Рецепт ідеальної запеченої картоплі міститься в її новій кулінарній книзі Family Comforts – вона вже очолює список бестселерів Amazon.

Дівчина є не тільки авторкою книг з рецептами, а й веде кулінарний блог на своїй сторінці в Instagram. Її сторінка з порадами по приготуванню їжі набрала вже 480 тисяч підписників

Так, на думку дівчини тільки за допомогою такого способу можна домогтися того, щоб картопля була м'якою всередині, а зовні хрусткою. Як вона розповіла, після того, як ви відварили картоплю, воду потрібно злити і дати їй просохнути.

Потім потрібно змастити скибочки маслом і поставити в розігріту духовку. "Готуючи смажену картоплю, обов'язково варіть її, поки вона не стане достатньо готовою, – не варіть її на пару. Це додасть їй м'якої текстури. Вимкнувши плиту, злийте воду і дайте їй настоятися, щоб волога могла випаруватися, а потім струсіть , щоб края стали хрусткими. Нарешті, обмажте картоплю обраним маслом і поставте її в гарячу духовку, але не забудьте кілька разів перевернути", – наводить видання слова Вілсон.


Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрети найсмачнішого гарніру

неділя, 5 травень 2024, 8:12

Розповідаємо, як приготувати ніжне картопляне пюре в домашніх умовах, якими хитрощами користуються кухарі, і що додати до картоплі, щоб отримати неповторний гарнір. Картопляне пюре – універсальний гарнір, який подобається і дорослим, і дітям. Він особл...

От у чому секрет! Як варити яйця, щоб шкарлупа знімалася за 5 секунд

неділя, 5 травень 2024, 7:13

Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України. Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яй...