Неймовірно смачно! Шашлик на цибуляній "подушці" в духовці (рецепт)

Цю страву можна приготувати в духовці, нехай без аромату багаття, але теж дуже смачну, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • М'ясо ( свинина ) - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 2-4 шт.
  • Оцет - 3 ст. л. (2 для маринування цибулі, 1 для м'яса)
  • Суміш перців - 0,5 ч. л.
  • Сік лимона - 3 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Приправа для м'яса - 2 ст. л.
  • Рукав для запікання

Приготування:

1. Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправи, 1 столову ложку оцту і лимонний сік.

2. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин в холоді.

3. Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.

4. Приготувати рукав для запікання. Зав'язати по одному боку. Викласти на дно мариновану цибулю, зверху викласти м'ясо. Поставити в розігріту духовку до t 250° С на 50 хвилин. Через 50 хвилин дістати деко і розрізати рукав для запікання м'яса. За потреби, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин. Шашлик в духовці на цибулевої подушці готовий! Приємного апетиту

Джерело: UkrMedia

Вітаміни, антиоксиданти, жири та мінерали: Лікарі назвали найкорисніший гарячий напій і це не кава або чай

вівторок, 15 червень 2021, 23:53

Медики назвали найкорисніший гарячий напій, який багатий на вітаміни, покращує настрій і позбавляє від кашлю. Їм можна замінити звичну чашку чаю або кави, а також – задовольнити потребу в шоколаді, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземн...

З архіву ПУ. Медики розповіли, кому не можна їсти помідори

вівторок, 15 червень 2021, 23:05

Помідор - це одна з найулюбленіших весняних і літніх ягід. Однак їсти їх можна далеко не всім, адже для когось вони можуть бути корисними, а для інших шкідливими. Патріоти України з посиланням на Нескучные новости вирішили розповісти, про те, кому прот...