Цю страву можна приготувати в духовці, нехай без аромату багаття, але теж дуже смачну, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправи, 1 столову ложку оцту і лимонний сік.
2. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин в холоді.
3. Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.
4. Приготувати рукав для запікання. Зав'язати по одному боку. Викласти на дно мариновану цибулю, зверху викласти м'ясо. Поставити в розігріту духовку до t 250° С на 50 хвилин. Через 50 хвилин дістати деко і розрізати рукав для запікання м'яса. За потреби, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин. Шашлик в духовці на цибулевої подушці готовий! Приємного апетиту
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...