Цю страву можна приготувати в духовці, нехай без аромату багаття, але теж дуже смачну, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправи, 1 столову ложку оцту і лимонний сік.
2. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин в холоді.
3. Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.
4. Приготувати рукав для запікання. Зав'язати по одному боку. Викласти на дно мариновану цибулю, зверху викласти м'ясо. Поставити в розігріту духовку до t 250° С на 50 хвилин. Через 50 хвилин дістати деко і розрізати рукав для запікання м'яса. За потреби, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин. Шашлик в духовці на цибулевої подушці готовий! Приємного апетиту
Коти можуть здаватися найнезалежнішими домашніми улюбленцями, але чи знаєте ви, як довго їх можна залишати на самоті, не завдаючи шкоди їхньому благополуччю? Отже, нещодавні наукові дослідження показують, що коти можуть страждати від самотності та стре...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...