Неймовірно смачно! Шашлик на цибуляній "подушці" в духовці (рецепт)

Цю страву можна приготувати в духовці, нехай без аромату багаття, але теж дуже смачну, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • М'ясо ( свинина ) - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 2-4 шт.
  • Оцет - 3 ст. л. (2 для маринування цибулі, 1 для м'яса)
  • Суміш перців - 0,5 ч. л.
  • Сік лимона - 3 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Приправа для м'яса - 2 ст. л.
  • Рукав для запікання

Приготування:

1. Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправи, 1 столову ложку оцту і лимонний сік.

2. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин в холоді.

3. Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.

4. Приготувати рукав для запікання. Зав'язати по одному боку. Викласти на дно мариновану цибулю, зверху викласти м'ясо. Поставити в розігріту духовку до t 250° С на 50 хвилин. Через 50 хвилин дістати деко і розрізати рукав для запікання м'яса. За потреби, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин. Шашлик в духовці на цибулевої подушці готовий! Приємного апетиту

Джерело: UkrMedia

Може бути отрутою! Названо небезпечну рибу, яку продають в українських магазинах

вівторок, 20 травень 2025, 18:48

На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...

Господиням на замітку! Фахівці розповіли, як часто потрібно мити холодильник

вівторок, 20 травень 2025, 18:22

Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...