Цю страву можна приготувати в духовці, нехай без аромату багаття, але теж дуже смачну, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправи, 1 столову ложку оцту і лимонний сік.
2. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин в холоді.
3. Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.
4. Приготувати рукав для запікання. Зав'язати по одному боку. Викласти на дно мариновану цибулю, зверху викласти м'ясо. Поставити в розігріту духовку до t 250° С на 50 хвилин. Через 50 хвилин дістати деко і розрізати рукав для запікання м'яса. За потреби, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин. Шашлик в духовці на цибулевої подушці готовий! Приємного апетиту
Хоча давно відомо, що харчування впливає на здоров’я, нове дослідження з Німеччини доводить: важливо не тільки що, а й коли ми їмо, Патріоти України. Вчені з Німецького інституту харчування людини (DIfE) виявили, що пізня вечеря — особливо перед сном ...
Відраза котів до води - одна з найвідоміших рис цих тварин. Більшість котів уникають намокання, показуючи дискомфорт. Хоча деякі породи, як турецький ван чи мейн-кун, полюбляють воду, загалом це явище залишається поширеним, передають Патріоти України. ...