Цю страву можна приготувати в духовці, нехай без аромату багаття, але теж дуже смачну, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправи, 1 столову ложку оцту і лимонний сік.
2. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин в холоді.
3. Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.
4. Приготувати рукав для запікання. Зав'язати по одному боку. Викласти на дно мариновану цибулю, зверху викласти м'ясо. Поставити в розігріту духовку до t 250° С на 50 хвилин. Через 50 хвилин дістати деко і розрізати рукав для запікання м'яса. За потреби, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин. Шашлик в духовці на цибулевої подушці готовий! Приємного апетиту
Мокре волосся дуже вразливе. Більшість щоденних звичок після душу здаються безпечними, проте саме вони найчастіше спричиняють ламкість, тьмяність та пошкодження структури, передають Патріоти України. Фахівці наголошують: найпоширеніші помилки пов’язані...
Передсвяткові клопоти можуть вимотувати, але є простий спосіб повернути спокій - правильний аромат у кімнаті. Лише кілька повільних вдихів поруч із ароматичною підвіскою допомагають заспокоїти нервову систему, розслабити м’язи та навіть покращити стан ...