Закуска виходить досить гострою, має приємний перцевий аромат, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- перець болгарський — 500 грамів,
- перець гострий червоний — 20 грамів,
- часник — 50 грамів,
- оцет столовий — 1 ст. ложка,
- цукор — 1 ст. ложка,
- сіль — 0,5 ст. ложки.
Процес приготування:
- Солодкий перець миємо, розрізаємо кожен стручок на половинки, вирізаємо внутрішні перегородки і видаляємо насіння.
- Нарізаємо м'якоть перців скибочками середнього розміру.
- Стручок
гострого перцю нарізаємо невеликими шматочками прямо з насінням або без
нього, якщо не хочете, щоб ваша аджика була дуже гострою.
- Головку часнику розбираємо на зубчики і очищаємо кожен з них від лушпиння.
- У чашу кухонного комбайна перекладаємо солодкий і гострий перець, а також зубчики часнику.
- Подрібнюємо овочі протягом хвилини. Також можна пропустити перець і часник через м'ясорубку.
- В отриману перцево-часникову масу вливаємо столовий оцет.
- Сюди ж всипаємо цукор.
- І після цукру в перцево-часникову масу всипаємо сіль.
- Тепер аджику перемішуємо і залишаємо хвилин на 30 при кімнатній температурі.
- Аджика
з солодкого перцю готова. Зберігати аджику з солодкого перцю потрібно в
холодильнику, в баночці під кришкою — так вона простоїть досить довго.
Завдяки
тому, що аджика з солодкого перцю сира, інгредієнти не проварюються,
вітаміни в ній збережені в максимально повному обсязі, так що приправа
виходить не тільки смачною, але ще й корисною.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...