
Закуска виходить досить гострою, має приємний перцевий аромат, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- перець болгарський — 500 грамів,
- перець гострий червоний — 20 грамів,
- часник — 50 грамів,
- оцет столовий — 1 ст. ложка,
- цукор — 1 ст. ложка,
- сіль — 0,5 ст. ложки.
Процес приготування:
- Солодкий перець миємо, розрізаємо кожен стручок на половинки, вирізаємо внутрішні перегородки і видаляємо насіння.
- Нарізаємо м'якоть перців скибочками середнього розміру.
- Стручок
гострого перцю нарізаємо невеликими шматочками прямо з насінням або без
нього, якщо не хочете, щоб ваша аджика була дуже гострою.
- Головку часнику розбираємо на зубчики і очищаємо кожен з них від лушпиння.
- У чашу кухонного комбайна перекладаємо солодкий і гострий перець, а також зубчики часнику.
- Подрібнюємо овочі протягом хвилини. Також можна пропустити перець і часник через м'ясорубку.
- В отриману перцево-часникову масу вливаємо столовий оцет.
- Сюди ж всипаємо цукор.
- І після цукру в перцево-часникову масу всипаємо сіль.
- Тепер аджику перемішуємо і залишаємо хвилин на 30 при кімнатній температурі.
- Аджика
з солодкого перцю готова. Зберігати аджику з солодкого перцю потрібно в
холодильнику, в баночці під кришкою — так вона простоїть досить довго.
Завдяки
тому, що аджика з солодкого перцю сира, інгредієнти не проварюються,
вітаміни в ній збережені в максимально повному обсязі, так що приправа
виходить не тільки смачною, але ще й корисною.
Насамперед, потрібно розібратися, чому скисає молоко. Цей процес відбувається через розмноження бактерій, які перетворюють лактозу на молочну кислоту. Його швидкість залежить від типу продукту і умов зберігання, передають Патріоти України з посиланням ...
Капуста, як одна з найпопулярніших культур, вимагає особливої уваги. Її листя полюбляють не лише городники, а й різноманітні шкідники: совки, слимаки, попелиця, білокрилка та капустяна муха. передають Патріоти України. Надмірне використання пестицидів ...