Закуска виходить досить гострою, має приємний перцевий аромат, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- перець болгарський — 500 грамів,
- перець гострий червоний — 20 грамів,
- часник — 50 грамів,
- оцет столовий — 1 ст. ложка,
- цукор — 1 ст. ложка,
- сіль — 0,5 ст. ложки.
Процес приготування:
- Солодкий перець миємо, розрізаємо кожен стручок на половинки, вирізаємо внутрішні перегородки і видаляємо насіння.
- Нарізаємо м'якоть перців скибочками середнього розміру.
- Стручок
гострого перцю нарізаємо невеликими шматочками прямо з насінням або без
нього, якщо не хочете, щоб ваша аджика була дуже гострою.
- Головку часнику розбираємо на зубчики і очищаємо кожен з них від лушпиння.
- У чашу кухонного комбайна перекладаємо солодкий і гострий перець, а також зубчики часнику.
- Подрібнюємо овочі протягом хвилини. Також можна пропустити перець і часник через м'ясорубку.
- В отриману перцево-часникову масу вливаємо столовий оцет.
- Сюди ж всипаємо цукор.
- І після цукру в перцево-часникову масу всипаємо сіль.
- Тепер аджику перемішуємо і залишаємо хвилин на 30 при кімнатній температурі.
- Аджика
з солодкого перцю готова. Зберігати аджику з солодкого перцю потрібно в
холодильнику, в баночці під кришкою — так вона простоїть досить довго.
Завдяки
тому, що аджика з солодкого перцю сира, інгредієнти не проварюються,
вітаміни в ній збережені в максимально повному обсязі, так що приправа
виходить не тільки смачною, але ще й корисною.
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день.
. Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...