Неймовірний смак! Курячі шашлики на сковороді - зробіть все по рецепту і не пошкодуєте

Обов'язково зробіть все по рецепту і ви просто очманієте! Соковито, яскраво, ароматно і це все - курячі шашлички на сковороді. Маринад робить свою справу, готуйте із задоволенням, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • куряче філе 800 грамів
  • дерев'яні шпажки (бамбукові)

для маринаду:

  • кефір 100 мл
  • паприка 1 ч. лож
  • коріандр 1 ч. лож
  • соєвий соус 1 ст. лож
  • часник 2 зуб
  • соус BBQ 1 ст. лож
  • сіль за смаком
  • рослинна олія 2 ст. лож

Приготування

1. Філе (у мене дві великі) ріжемо на пластики та відбиваємо через плівку.

2. Після чого намагаємося нарізати м'ясо на довгі смужки.

3. Підготовлені смужки відправляємо в чашку, сюди ж всі інгредієнти для маринаду. Добре перемішуємо і залишаємо на 1-2 години.

4. Ще для рецепта нам знадобляться дерев'яні шпажки, попередньо замочіть їх у воді. Нанизуємо смужки м'яса по довжині, один-два шматочки на паличку.

5. Смажимо на сковороді (добре розігрітій), в невеликій кількості рослинної олії, з кожної сторони хвилин по п'ять.

Подробиці приготування дивіться у короткому відео.

Що б перед подачею розігріти всі шашлички відразу, можна на кілька хвилин відправити в гарячу духовку.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Не робіть помилок! Чому не виходить приготувати прозорий бульйон

п’ятниця, 26 грудень 2025, 17:42

Прозорий, ароматний бульйон часто здається простою стравою, але на практиці виходить не в усіх. Навіть з якісних продуктів він може стати каламутним, блідим і без виразного смаку. Причина зазвичай не в курці чи каструлі, а в дрібних помилках під час ва...

Чи можна заморожувати тісто для вареників? Ось що радять кухарі

п’ятниця, 26 грудень 2025, 17:14

Тісто для вареників можна заморожувати, і воно не стане жорстким, якщо дотримуватися кількох правил. Після замішування тісто потрібно повністю охолодити й дати йому відпочити щонайменше 15 хвилин під рушником. Лише після цього його можна покласти в мор...