Нехай усі негаразди залишаться позаду! Привітання з Новим роком 2024 у СМС

Наближається одне з найулюбленіших свят всіх дітей та дорослих - Новий рік 2024, який пройде під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона, передають Патріоти України.

У святкові дні варто приділити час своїм рідним та друзям. Якщо ви не маєте змоги побачитися з рідними особисто, не забудьте зателефонувати їм або відправити повідомлення з найкращими побажаннями. Для цього Факти ICTV підготували привітання з Новим роком 2024 в СМС.

СМС привітання з Новим роком 2024

Вітаю з Новим 2024 роком! Бажаю миру, злагоди, здоров’я, процвітання, кохання, достатку та хорошого настрою. Нехай усе лихе залишиться у минулому році, а попереду чекають лише чудові та радісні події. Нехай Новий рік буде багатим на бажані подарунки та міцні обійми дорогих людей.

***

З Новим роком! Бажаю домашнього затишку, чудового настрою, щирої радості та палкого кохання. Нехай 2024 рік принесе багато зустрічей з друзями, багато веселощів, багато подорожей та багато приємних подій. Нехай твоє серце переповнює щастя, а в домі панує злагода та достаток!

***

Ось вже 2024 рік стукає в двері! Нехай він принесе із собою мир, радість, здоров’я, щастя та добрі новини! А всі негаразди, хвороби та сум нехай залишаться позаду. Бажаю здійснення всіх мрій, натхнення, приємних сюрпризів та віри у дива. З Новим роком!

***

Вітаю з Новим роком вас та вашу родину! Хай у домі панують мир і тепло, добробут і любов. Хай кожна хвилина Нового року буде наповнена змістом та приємними емоціями! Бажаю багатства, благополуччя, успіхів, веселощів та безмежного щастя!

***

Прийміть вітання з Новим 2024 роком, роком Дракона. Нехай сила цього звіра переможе всі негаразди та подарує вам задоволення від життя. Будьте щасливі та здорові у Новому році, хай у вашій сім’ї завжди панують кохання, щастя й благодать. Нехай здоров’я прибавляється щодня, а посмішки рідних освітлюють все довкола. Зі святом!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...