Немов їх тільки зірвали з грядки: Як зберігати огірки в холодильнику, щоб вони залишалися свіжими більше 2 місяців

Огірки першої свіжості зі своєї грядки цінуються вище, ніж магазинні овочі, які часто обробляють спеціальними речовинами для більш довгого зберігання. Тому у городників виникає резонне питання, як зберігати огірки, щоб вони залишалися свіжими 2 і більше місяця, передають Патріоти України.

Є багато порад, які працюють зі змінним успіхом, а деякі і зовсім не приносять користі. Наприклад, намочують марлю, кладуть огірки і відправляють в пакет.

Або кожен плід обертають паперовим рушником, кладуть в целофановий пакет і зберігають на полиці для овочів близько 14 днів.

Більше позитивних відгуків від іншого методу. У пакет складають огірки стоячи, хвостиками вниз. Потім акуратно наливають холодну воду, приблизно 2-3 см, щоб хвостики виявилися в рідині. Потім овочі відправляють в холодильник і періодично підливають воду. Зберігаються огірки так не більше 30 днів.

Найтриваліше зберігання можливо під час використання іншого способу. Огірки просушують, відправляють в пакет з блискавкою-застібкою. Зберігають без доступу повітря. Є думка, що так плоди можуть пролежати 2-2,5 місяці і зберегти якості так добре, що їх важко відрізнити від тих, що тільки зірвали з грядки.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...