Неможливо відірватися! Запечена картопля з часником і кропом - простий і дуже смачний іспанський рецепт

Золотава скоринка і дуже ніжна всередині - це і є простий рецепт картоплі в духовці по-іспанськи! Для рецепта візьміть великі картоплини. Якщо картопля молода, можна навіть не чистити, просто добре помийте, передають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля (велика) 6-8 шт,
  • вершкове масло 150 гр,
  • сухий часник 1 ч. лож,
  • сіль 1 ч. лож,
  • чорний перець 1/2 ч. лож,
  • сухий кріп 1 ч. лож.

Як приготувати картоплю з часником і кропом в духовці:

  1. Нарізаємо картоплю на скибочки (шайби) однієї товщини (1 — 1,5 см).
  2. Картоплю можна злегка обсушити паперовими рушниками.
  3. У вершкове масло (м'яке) додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо.
  4. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, що б кожна скибочка була у маслі. Все викладаємо на деко (застелене пергаментом).
  5. Запікаємо в добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.

Дуже все просто! Така картопля гарна на гарнір і як самостійна страва! Обов'язково спробуйте!

Джерело: Ukr.Media

Будуть як нові! Як швидко почистити прикраси із срібла

субота, 22 листопад 2025, 13:08

Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...