Неможливо відірватися! Запечена картопля з часником і кропом - простий і дуже смачний іспанський рецепт

Золотава скоринка і дуже ніжна всередині - це і є простий рецепт картоплі в духовці по-іспанськи! Для рецепта візьміть великі картоплини. Якщо картопля молода, можна навіть не чистити, просто добре помийте, передають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля (велика) 6-8 шт,
  • вершкове масло 150 гр,
  • сухий часник 1 ч. лож,
  • сіль 1 ч. лож,
  • чорний перець 1/2 ч. лож,
  • сухий кріп 1 ч. лож.

Як приготувати картоплю з часником і кропом в духовці:

  1. Нарізаємо картоплю на скибочки (шайби) однієї товщини (1 — 1,5 см).
  2. Картоплю можна злегка обсушити паперовими рушниками.
  3. У вершкове масло (м'яке) додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо.
  4. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, що б кожна скибочка була у маслі. Все викладаємо на деко (застелене пергаментом).
  5. Запікаємо в добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.

Дуже все просто! Така картопля гарна на гарнір і як самостійна страва! Обов'язково спробуйте!

Джерело: Ukr.Media

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...