"Необов'язково декорувати сердечками чи тематичними написами": Найкращі ідеї манікюру до Дня святого Валентина

День святого Валентина не за горами. Незважаючи на життєві випробування, пов'язані з війною, українські жінки прагнуть бути гарними. І це, на думку професійних психологів, оточуючі мають підтримувати, адже воно є життєствердним.

Ідеями манікюру до Дня закоханих поділилася відомий нейл-стилістка, призерка Міжнародного чемпіонату з нігтьового мистецтва Кармен Мірела.

Безпрограшний варіант - червоне покриття

- Необов'язково декорувати нігті сердечками чи тематичними написами, — каже Кармен Мірела. — Елегантний френч може бути чудовою альтернативою. Також доречно виглядатиме червоне покриття. Цей колір поза часом і поза модою.

Френч завжди виглядає елегантно

Якщо зазвичай ви надаєте перевагу нюдовому покриттю, то кольорове не залишиться непоміченим. Підійде практично будь-який відтінок — важливо, щоб він гармонійно вписувався у ваш образ.

Кольорове покриття ефектне, якщо органічно вписується у ваш образ

Для особливого випадку (а як відомо, у Валентинів день нерідко закохані одружуються) нейл-стилістка рекомендує дизайн з камінням. Особливо красиво він виглядає на нігтях мигдалеподібної форми.

Для особливого випадку доречний декор із камінням.

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...

Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 28 квітень 2024, 10:07

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати...