Неочікуваний, але ефективний засіб від нагару на сковороді - бруд зійде сам за кілька хвилин

На улюбленій каструлі чи сковороді з'явився товстий шар нагару? Спробуйте цей неочікуваний засіб, який можна знайти на кожній кухні, передають Патріоти України.

Не варто поспішати і використовувати хімію, яка може нашкодити поверхні посуду. Візьміть звичайний крохмал. Цей компонент точно є у кожного на кухні.

Як відчистити стару сковорідку від чорного нагару

Схема використання крохмалу для очищення сковорідки досить проста. Спочатку потрібно підготувати розчин. Для цього візьміть рівні пропорції крохмалу та води. У вас повинна вийти густа консистенція, яка схожа на зубну пасту.

Нанесіть цю пасту на поверхню сковорідок, які потрібно відчистити. Намагайтеся рівномірно розподілити засіб і обов'язково переконайтеся, що всі проблемні ділянки ним вкриті.Залишіть сковорідки з пастою на 30-60 хвилин. Засіб почав діяти, якщо крохмал вже підсохнув.

Візьміть м'яку щітку чи губку, акуратно зітріть з поверхню всю пасту. Ви помітите, що разом з нею відходить весь жир, бруд та нагар. Не забудьте додатково сполоснути посуд у чистій воді.

Такий метод не лише ефективний, але й повністю безпечний для сковорідки. Після нього на поверхні не залишається подряпин та інших пошкоджень.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...