
"Коли хочеться чогось солоденького, краще приготувати самостійно. Тим паче, що в мене є простий рецепт неперевершеного десерту!" – анонсував Хіменес-Браво.
Для приготування фланів знадобиться 100 г вершкового сиру, 200 г згущеного молока, 125 мл суміші з молока із жирністю 3,2% і вершків із жирністю 30%, 50 г цукру, половина столової ложки ванільного екстракту, два яйця і три столові ложки вареного згущеного молока, а також індивідуальні форми для випікання.
"У кожну форму додайте по три столові ложки вареного згущеного молока і відставте. Змішайте всі інші інгредієнти в посудині до однорідної маси. Заповніть форми сумішшю до половини. Помістіть їх у посудину і залийте водою так, щоб вона оточила форми", – описав процес приготування суддя "МастерШеф".
Випікати флани необхідно протягом 50 хвилин за температури 180 °С. Перед поданням на стіл десерт має охолонути і настоятися протягом ночі.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...