Неперевершений десерт зі згущенки, який просто приготувати: Відомий кулінар поділився рецептом кремових фланів

Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво опублікував в Instagram рецепт приготування кремових фланів. Патріоти України пропонують і вам спробувати його приготувати.

"Коли хочеться чогось солоденького, краще приготувати самостійно. Тим паче, що в мене є простий рецепт неперевершеного десерту!" – анонсував Хіменес-Браво.

Для приготування фланів знадобиться 100 г вершкового сиру, ⁣⁣⁣200 г згущеного молока, 125 мл суміші з молока із жирністю 3,2% і вершків із жирністю 30%, 50 г цукру, половина столової ложки ванільного екстракту, два яйця і три столові ложки вареного згущеного молока, а також індивідуальні форми для випікання.

"У кожну форму додайте по три столові ложки вареного згущеного молока і відставте. Змішайте всі інші інгредієнти в посудині до однорідної маси. Заповніть форми сумішшю до половини. Помістіть їх у посудину і залийте водою так, щоб вона оточила форми", – описав процес приготування суддя "МастерШеф".

Випікати флани необхідно протягом 50 хвилин за температури 180 °С. Перед поданням на стіл десерт має охолонути і настоятися протягом ночі.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...