
"Коли хочеться чогось солоденького, краще приготувати самостійно. Тим паче, що в мене є простий рецепт неперевершеного десерту!" – анонсував Хіменес-Браво.
Для приготування фланів знадобиться 100 г вершкового сиру, 200 г згущеного молока, 125 мл суміші з молока із жирністю 3,2% і вершків із жирністю 30%, 50 г цукру, половина столової ложки ванільного екстракту, два яйця і три столові ложки вареного згущеного молока, а також індивідуальні форми для випікання.
"У кожну форму додайте по три столові ложки вареного згущеного молока і відставте. Змішайте всі інші інгредієнти в посудині до однорідної маси. Заповніть форми сумішшю до половини. Помістіть їх у посудину і залийте водою так, щоб вона оточила форми", – описав процес приготування суддя "МастерШеф".
Випікати флани необхідно протягом 50 хвилин за температури 180 °С. Перед поданням на стіл десерт має охолонути і настоятися протягом ночі.
Природа - це не просто місце, де ми живемо, це наше дзеркало. Квіти, які нас приваблюють, і цифри, які зворушують, не випадкові. Вони пов'язують нас з невидимими силами, що створюють баланс між тілом, розумом і душею, передають Патріоти України. Астрол...
Горіх пекан визнано ключовим для підтримки здоров'я серця, передають Патріоти України з посиланням на Nutrients. Мета-аналіз 52 досліджень, проведений науковцями Іллінойського технологічного інституту та опублікований у журналі Nutrients, підтвердив, ...