Неперевершений десерт зі згущенки, який просто приготувати: Відомий кулінар поділився рецептом кремових фланів

Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво опублікував в Instagram рецепт приготування кремових фланів. Патріоти України пропонують і вам спробувати його приготувати.

"Коли хочеться чогось солоденького, краще приготувати самостійно. Тим паче, що в мене є простий рецепт неперевершеного десерту!" – анонсував Хіменес-Браво.

Для приготування фланів знадобиться 100 г вершкового сиру, ⁣⁣⁣200 г згущеного молока, 125 мл суміші з молока із жирністю 3,2% і вершків із жирністю 30%, 50 г цукру, половина столової ложки ванільного екстракту, два яйця і три столові ложки вареного згущеного молока, а також індивідуальні форми для випікання.

"У кожну форму додайте по три столові ложки вареного згущеного молока і відставте. Змішайте всі інші інгредієнти в посудині до однорідної маси. Заповніть форми сумішшю до половини. Помістіть їх у посудину і залийте водою так, щоб вона оточила форми", – описав процес приготування суддя "МастерШеф".

Випікати флани необхідно протягом 50 хвилин за температури 180 °С. Перед поданням на стіл десерт має охолонути і настоятися протягом ночі.

Треба всьго 3 хвилини! Рецепт китайського яєчного супу

п’ятниця, 26 лютий 2021, 17:57

Ні, ми не збожеволіли. Приготувати суп за три хвилини цілком реально. Головне, щоб ви мали готовий бульйон. Ми вам уже розповідали, що бульйон - із тих продуктів, які завжди мають бути на будь-якій кухні, передають Патріоти України. . Його можна навари...

Рецепт для справжніх господинь: Курячі тефтелі "Левові голови"

п’ятниця, 26 лютий 2021, 17:28

Скоро весна, а це означає, що всі хочуть позбутися наслідків майонезних салатів, десертів і всього того, що так смакувало зимовими вечорами. І у шеф-кухаря "Ранку з Україною" Григорія Германа є чудова пропозиція страви, яою можна насолоджуватися без шк...