Неприємно пахне з відра для сміття? Насипте туди кілька столових ложок цього продукту

Із відра для відходів у будинку часто дуже неприємно пахне. Тим більше, що іноді сміттєві пакети рвуться та протікають. Ми знайшли простий спосіб позбутися проблеми, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Одна з хитрощів — насипати кілька столових ложок харчової соди на дно відра для сміття. Цей продукт ефективно поглинає вологу та неприємні запахи. Більше того, він також може запобігти проникненню комах. Він успішно відлякує мурах і мух. Все тому, що харчова сода трохи їдка, лужна і не створює дружнього середовища для жуків.

Але, звісно, сода не вирішить усіх проблем. Не забувайте регулярно виносити сміття залежно від того, скільки відходів у ньому. Біовідходи, зокрема, необхідно регулярно виносити з дому, оскільки вони швидко починають псуватись і жахливо пахнуть.

А якщо ваші мішки для сміття часто рвуться або протікають, можна покласти на дно мішка старі газети, ганчірки або паперові рушники, перш ніж одягати його. Це дозволить не мити відро для сміття кожен раз.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...