Неприємний запах з раковини зникне миттєво - два екозасоби допоможуть розв'язати проблему

Іноді через попадання залишків їжі до зливу раковини на кухні, може утворювати неприємний запах. Якщо в раковині немає засмічення, яке можна усунути всього за пару хвилин, то з проблемою можна впоратися за допомогою екозасобів, що є в кожному домі, передають Патріоти України.

На це не знадобиться багато часу і навіть дорогу хімію не доведеться купувати. А лайфхаком із нами поділилися на порталі "Бєлновини".

Як позбутися неприємного запаху з раковини

Займатися очищенням раковини необхідно регулярно, незалежно від того, чи є звідти неприємний запах, чи поки що ні. Адже сіточки не завжди можуть врятувати від потрапляння шматочків їжі до зливу. Тому профілактика також не завадить. Найпростішим методом розв'язання проблеми є використання доступних продуктів — соди та оцту.

Для цього необхідно взяти половину склянки соди та висипати у раковину, почекати 15 хвилин. Після цього вилити туди половину склянки оцту і почекати знову близько 15 хвилин.

Увага! Під час процедури необхідно одягнути медичну маску та гумові рукавички. У приміщенні не повинно бути живих істот, а вікна мають бути відчинені для провітрювання.

Потім у злив потрібно влити кілька склянок гарячої води. Засіб допомагає видалити залишки їжі та жиру, які є джерелами неприємного запаху.

Така хитрість допоможе не тільки розв'язати проблему з неприємним запахом, але й усунути засмічення легкого ступеня.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.