Неприємний запах зникне: Ось що потрібно зробити з печінкою перед приготуванням

Після застосування нехитрого трюку залишиться лише дочекатися подачі улюбленої страви, передають Патріоти України.

Страви з печінки корисні, але через аромат, який подобається далеко не всім, її відмовляються їсти не лише діти, а й дорослі. Однак досвідчені господині знають хитрість, за допомогою якої, проблему вирішити дуже просто.

Як прибрати неприємний запах

Для початку необхідно приготувати розчин. У миску заливають літр холодної води. А потім додають в рідину столову ложку гірчичного порошку.

Розчин перемішують, а потім у нього кладуть печінку. Інгредієнт перед приготуванням вимочують дві години.

Якщо запах дуже сильний, час можна збільшити. Після вимочування печінку промивають звичайною водою та переходять до приготування страви.

Є ще один спосіб, як усунути неприємний запах печінки. У мисці змішують молоко та воду (1:1). Печінку ріжуть на невеликі шматочки і поміщають у рідину. Вимочують 60 хв., а потім готують ще раз такий самий розчин і вимочують печінку приблизно ще годину.

Джерело: ПростоВей

Це справді працює! ТОП-5 найкращих чаїв для прискорення обміну речовин для схуднення

субота, 21 вересень 2024, 0:10

Деякі види чаю можуть активізувати спалювання калорій. Наприклад, чай може підвищити ваш метаболізм на 10%, навіть без фізичних навантажень або суворих дієт, передають Патріоти України. Чай містить корисні для здоров'я сполуки, які називаються катехіна...

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...