Після застосування нехитрого трюку залишиться лише дочекатися подачі улюбленої страви, передають Патріоти України.
Страви з печінки корисні, але через аромат, який подобається далеко не всім, її відмовляються їсти не лише діти, а й дорослі. Однак досвідчені господині знають хитрість, за допомогою якої, проблему вирішити дуже просто.
Для початку необхідно приготувати розчин. У миску заливають літр холодної води. А потім додають в рідину столову ложку гірчичного порошку.
Розчин перемішують, а потім у нього кладуть печінку. Інгредієнт перед приготуванням вимочують дві години.
Якщо запах дуже сильний, час можна збільшити. Після вимочування печінку промивають звичайною водою та переходять до приготування страви.
Є ще один спосіб, як усунути неприємний запах печінки. У мисці змішують молоко та воду (1:1). Печінку ріжуть на невеликі шматочки і поміщають у рідину. Вимочують 60 хв., а потім готують ще раз такий самий розчин і вимочують печінку приблизно ще годину.
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...
Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...