Неприємний запах зникне за одну ніч: Що покласти у взуття, щоб воно було свіжим

Неприємний запах від взуття - це дуже поширена проблема, з якою стикався кожен. Багато хто в спробах її вирішити скуповують різні дезодоранти для ніг або ароматизовані устілки, і навіть не підозрюють, що позбавиться неприємного запаху у взутті можуть допомогти найпростіші продукти, які можна знайти на кожній кухні. Наприклад, це може бути лавровий лист, передають Патріоти України.

Більше того, такі народні засоби не лише приглушують неприємне амбре, як це роблять їхні "хімічні колеги", а справляються із завданням радикально, повідомляє портал "Смачно+". Що ж ще можна використовувати як абсорбент?

Як позбутися неприємного запаху з взуття

Нейтралізувати всі ознаки несвіжості допоможе звичайна сіль, яка 100% є на кухні в кожного. Як це працює: насипте спецію в бавовняні шкарпетки, добре набивши їх сіллю бажано великого помелу, і помістіть у кросівки, черевики або чоботи щонайменше 12 годин. Через цей час від запаху не залишиться сліду.

Ще одним хорошим абсорбентом є суміш дрібно перетертого активованого вугілля та соди. Такий метод освіжить взуття анітрохи не гірше за сіль.

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...