Биточки з картоплі - дуже смачна страва: смак нагадує знайомі багатьом картопляні деруни, але чомусь цей варіант блюда смачніший, передають Патріоти України.
Почнемо, як завжди, з компонентів для биточків. Очікуєте, що вони будуть всім знайомі і доступні? Правильно робите! Отже, перевіримо, що у нас є для створення смакоти:
Приготування
Фарш обсмажити на сковорідці до готовності. В кінці приготування посолити і злегка поперчити. Поставимо остигати.
Картоплю почистимо і вимиємо. Зваримо до готовності, підсолити воду, в якій вона вариться. Готові бульби натерти на тертці (можна пропустити через м'ясорубку).
Натремо сир.
Цибулю очистимо і дуже дрібно нашатковуємо. Готуємо!
У картопляну масу вводимо два яйця і цибулю. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Сюди ж відправимо сирну стружку, борошно. При необхідності можна додати спецій і солі.
Ставимо сковорідку на розігрів, попередньо налив в неї олію. Рівень олії - приблизно половина сантиметра або сантиметр.
В окремій мисці збиваємо два яйця які залишилися.
Формуємо биточки, ховаємо в центр кожного напівфабрикату приблизно одну чайну ложку м'ясного фаршу.
Занурюємо биточки в яєчну суміш і обвалюємо вироби в панірувальних сухарях.
Відразу ж відправляємо в киплячу олію.
Обсмажуємо до рум'яності. Спочатку смажимо з одного боку, потім, коли боки биточків стають рум'яними, перевертаємо їх і смажимо з іншого боку.
Готові вироби виймаємо шумівкою на плоске блюдо. Бажано, застелити його декількома шарами паперових рушників або серветок. Ось такі биточки з м'ясом і сиром виходять в результаті. В принципі, як я вже говорила, можна обійтися і без м'яса, особливо якщо з ним сутужно. А взагалі, начинку тут можна робити будь-яку - на свій смак.
Смартфон став невід’ємною частиною нашого життя, але навіть спосіб, у який ми його тримаємо, здатен відкрити цікаві риси характеру. Автори цього тесту переконують, що положення ваших пальців під час користування телефоном може розповісти, як ви спілкує...
Більшість людей впевнені, що сучасні пральні машини та мийні засоби легко справляються з мікробами. Ми ставимо режим на 30–40°C, бо так вказано на етикетках одягу і тому що це "екологічно", передають Патріоти України. Але лікарі застерігають: у барабан...