Якщо вам набридли бутерброді з ковбасою, або ви переходите на здорове харчування, або просто захотілося чогось новенького - спробуйте приготувати ніжний, ароматний та дуже смачний паштет з курячої грудки, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
У гарячу підсолену воду відправляємо варити куряче філе, моркву та 1 цибулю. Варимо 20 хвилин, важливо не переварити м'ясо, щоб воно не було жорстке.
Поки вариться філе достаємо з холодильника вершкове масло, воно повинне розтанути при кімнатній температурі.
Три цибулі дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
Відварене куряче філе разом з морквою, цибулею та бульйоном подрібнюємо блендером.
Додаємо до суміші обсмажену цибулю, волоські горіхи, м'яке вершкове масло, сіль, перець та мускатний горіх. І знову подрібнюємо.
Смачний паштет готовий! Діставайте хліб та насолоджуйтесь ніжною смакотою.
У поминальну неділю на кладовищі зустрічається енергія живих і мертвих - небіжчики при вході на цвинтар зустрічають своїх родичів. Проводи, Гробки, а по-церковному - Радониця - це спеціально відведені в православному календарі дні, щоб побувати в місця...
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...