Нереально смачно! Замість ковбаси на сніданок - ніжний паштет з курячого філе

Якщо вам набридли бутерброді з ковбасою, або ви переходите на здорове харчування, або просто захотілося чогось новенького - спробуйте приготувати ніжний, ароматний та дуже смачний паштет з курячої грудки, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе — 600 г
  • цибуля — 4 шт
  • одна морква
  • масло вершкове — 150 г
  • горіхи волоські — 100-200 г
  • сіль, перець — за смаком
  • мускатний горіх — 1 г
  • бульйон — 3-4 ст.л

Приготування:

У гарячу підсолену воду відправляємо варити куряче філе, моркву та 1 цибулю. Варимо 20 хвилин, важливо не переварити м'ясо, щоб воно не було жорстке.

Поки вариться філе достаємо з холодильника вершкове масло, воно повинне розтанути при кімнатній температурі.

Три цибулі дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.

Відварене куряче філе разом з морквою, цибулею та бульйоном подрібнюємо блендером.

Додаємо до суміші обсмажену цибулю, волоські горіхи, м'яке вершкове масло, сіль, перець та мускатний горіх. І знову подрібнюємо.

Смачний паштет готовий! Діставайте хліб та насолоджуйтесь ніжною смакотою.

Джерело: Ukr.Media

Якщо постійно хочеться солоного - ось чого не вистачає організму

середа, 29 жовтень 2025, 8:15

Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...

Не робіть помилок! Чому відбивні виходять сухі та прісні

середа, 29 жовтень 2025, 7:43

Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...