Нерви дорожчі! ТОП-5 речей, які не варто купувати в інтернеті - можете дуже пошкодувати

Інтернет-магазини знаходяться на піку процвітання. Люди все менше відвідують магазини і набагато частіше користуються послугами кур'єрів, купуючи в мережі різні речі. Однак не все можна купувати наосліп. Є речі, до яких варто доторкнутися, перш ніж за них заплатити, передають Патріоти України

Видання Marie Claire наводить список заборонених товарів в інтернеті та радить вирушити за ними в реальний магазин. Йдеться про п'ять найпростіших, але важливих предметів гардеробу.

Взуття

Великим щастям буде, якщо вам вдасться підібрати взуття за розміром в інтернеті. Навіть у магазинах люди не одразу можуть вибрати зручні чоботи чи туфлі. І якщо розмір вгадати ще можна, то підйом та повноту ноги – навряд чи. Також важливо на дотик та пильним оком перевірити фурнітуру, щоб незабаром не закинути покупку на антресоль.

Спідня білизна

Це ще один заборонений товар для покупки через інтернет, оскільки він не підлягає поверненню. Його також можна порівняти із взуттям, у виборі якого важливий розмір – чашка може не підійти навіть якщо ви точно виміряли всі параметри, а подарувати білизну комусь теж виявиться ризиком.

Головні убори

Як не дивно, але і цей предмет гардеробу краще вибирати наживо. А все тому, що ця річ повинна дуже чітко підійти до обличчя. Інтернет, фотошоп, яскравість екрану можуть спотворювати відтінок, який вам потрібен, і коли кур'єр принесе річ – то вона просто вас розчарує. Крім того, тут також важливий розмір та примірка на випадок ймовірності алергії. Це можна зрозуміти, одягнувши шапку і почухавши чоло.

Ремені та рукавички

По-перше, розміри часто відрізняються між собою, тому рукавички потрібно міряти по руці. А по-друге, ремені потрібно підбирати індивідуально під кожні штани чи джинси. Крім різної ширини, вони відрізняються рівнем посадки та цілями призначення.

Вечірнє вбрання

Тут все дуже просо: пошук образу на свято – це свого роду терапія та задоволення. Тож гріх – позбавляти себе такої насолоди. Ви можете стати Джулією Робертс з "Красуні" і відчути на собі всю інтригу шопінгу, а також насолодитися різними образами себе коханої. Тому обмежуватися пошуком сукні у мережі не варто. Тим більше, що дороге вбрання ще більше за інших потребує примірки.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...