Неслухняні "майки" більше не зможуть чинити опір - три лайфхаки, як відкрити пакетик за пару секунд

Кожна людина хоч раз потрапляла в ситуацію, коли звичайний пластиковий пакетик ніяк не хоче відкриватися. При цьому найбільше це дратує, коли час возитися з цим не так багато, наприклад, це може статися на касі в магазині, передають Патріоти України.

Як говориться в матеріалі "Так просто", існують прості лайфхаки, які допоможуть впоратися з неслухняними пакетиками і забути про цю проблему раз і назавжди.

Найпростішим способом є намочити чимось палець. Звичайно можна його наслинити, проте якщо ви зайшли в магазин після роботи, попередньо проїхавшись у маршрутці, то тягнути цілий букет різноманітних бактерій та вірусів у рот буде далеко не найкращою ідеєю. У такій ситуації врятують вологі серветки або на крайній випадок можна вирушити до секції заморожених продуктів, де через конденсат завжди є лід.

Однак є й інші способи відкрити пакетик. Наприклад, його можна потерти між долонями, а потім подути всередину. Цей спосіб добре працює як з "мийками", так і з фасувальними пакетиками. Ще одним менш популярним, але не менш ефективним способом є просунути палець в отвір збоку, а потім провести їм до ручки.

Як відкрити пакетик

Також можна взятися двома руками за місце, де ручка сходиться з краєм, що відкриває, а потім легко потягнути в різні боки. При цьому назовні виступить невеликий трикутник, який треба потягнути назовні. Після цього пакетик легко відкриється

Як відкрити пакетик

Як варіант можна потягнути пакет з двох країв, тоді трикутнички з’являться з двох сторін.

Як відкрити пакетик
Як відкрити пакетик

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...