Традиційний вінегрет - страва тривіальна і досить проста у приготуванні, інформує Ukr.Media. Однак існує спосіб зробити цей салат у рази ситнішим і смачнішим. Достатньо лише додати до нього деякі несподівані інгредієнти, передають Патріоти України.
Про які саме компоненти йдеться? У подробицях на це запитання відповість друга частина статті. Приготувати ситний вінегрет за таким простим рецептом зможе будь-яка господиня.
Візьміть на замітку
Замість квашеної капусти додайте у свій вінегрет звичайну тушонку. М'ясо в обсязі 350 г необхідно ретельно подрібнити і потім кинути його в салат.
Заправку такої страви слід робити сумішшю з майонезу та гірчиці. У готовий салат варто капнути невелику кількість оцту. Користуйтеся вказаними рекомендаціями, і ваш вінегрет вразить навіть досвідчених кулінарів.
Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...
Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...