Традиційний вінегрет - страва тривіальна і досить проста у приготуванні, інформує Ukr.Media. Однак існує спосіб зробити цей салат у рази ситнішим і смачнішим. Достатньо лише додати до нього деякі несподівані інгредієнти, передають Патріоти України.
Про які саме компоненти йдеться? У подробицях на це запитання відповість друга частина статті. Приготувати ситний вінегрет за таким простим рецептом зможе будь-яка господиня.
Візьміть на замітку
Замість квашеної капусти додайте у свій вінегрет звичайну тушонку. М'ясо в обсязі 350 г необхідно ретельно подрібнити і потім кинути його в салат.
Заправку такої страви слід робити сумішшю з майонезу та гірчиці. У готовий салат варто капнути невелику кількість оцту. Користуйтеся вказаними рекомендаціями, і ваш вінегрет вразить навіть досвідчених кулінарів.
Додавання солі в їжу — звичка, якої багато хто дотримується автоматично, не замислюючись про її можливі наслідки. Однак нещодавнє дослідження, проведене фахівцями Сіньцзянського медичного університету в Китаї, вказує на потенційний зв’язок між регулярн...
16 квітня за новим стилем (29 квітня за старим) вшановують пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багаїтьох інших. За юліанським календарем сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . ***. Агапія, Ірина та Хіонія жили ...