Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса.
Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком.
Йдеться про використання бананової шкірки.
Досвідчені кулінари давно дійшли висновку: якщо разом із м’ясом у духовці буде знаходитись шкірка банана, то смак готової страви вийде набагато цікавішим.
Спочатку деко треба змастити олією. Після цього потрібно покласти на металевий лист бананову шкірку білою стороною догори.
Далі потрібно викласти нарізане м’ясо. Шматочки слід розташувати так, щоб вони опинилися на шкірках бананів.
Після цього можна відправляти лист у духову шафу і починати приготування м’ясної страви.
Завдяки банановій шкірці м’ясо стане набагато апетитнішим.
Крім того, шматочки м’ясного продукту точно не пригорять до металевого листа.
Готове блюдо вийде ідеальним: смачним, ніжним, рум’яним, без ознак обвуглювання та гіркуватості.
Морозиво в спекотний літній день - справжнє щастя та радість. Магазинне купити легко, але от складники не викликають довіри. Якщо ви з цим також погоджуєтеся, тоді рецепт з 2 складовими вам сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступ...
Видалення зубів мудрості - процедура не з приємних, однак необхідна для більшості людей. Стоматологи радять видаляти зуби мудрості, бо вони зазвичай не беруть участі у жуванні, тиснуть на сусідні зуби, травмують ясна та не поміщаються у щелепі, передаю...