Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса.
Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком.
Йдеться про використання бананової шкірки.
Досвідчені кулінари давно дійшли висновку: якщо разом із м’ясом у духовці буде знаходитись шкірка банана, то смак готової страви вийде набагато цікавішим.
Спочатку деко треба змастити олією. Після цього потрібно покласти на металевий лист бананову шкірку білою стороною догори.
Далі потрібно викласти нарізане м’ясо. Шматочки слід розташувати так, щоб вони опинилися на шкірках бананів.
Після цього можна відправляти лист у духову шафу і починати приготування м’ясної страви.
Завдяки банановій шкірці м’ясо стане набагато апетитнішим.
Крім того, шматочки м’ясного продукту точно не пригорять до металевого листа.
Готове блюдо вийде ідеальним: смачним, ніжним, рум’яним, без ознак обвуглювання та гіркуватості.
Багато господинь переконані, що холодна вода після варіння - найкращий спосіб зупинити процес приготування яєць і зробити чищення шкаралупи легким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Цю пораду повторюють цілі покоління, але насправді вон...
7 жовтня за новим церковним календарем (20 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Сергія і Вакха, преподобного Сергія Послушного Києво-Печерського, у Ближніх печерах. За старим календарним стилем - день пам'яті святої рівноапостольної Фекли Іконійс...