Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса.
Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком.
Йдеться про використання бананової шкірки.
Досвідчені кулінари давно дійшли висновку: якщо разом із м’ясом у духовці буде знаходитись шкірка банана, то смак готової страви вийде набагато цікавішим.
Спочатку деко треба змастити олією. Після цього потрібно покласти на металевий лист бананову шкірку білою стороною догори.
Далі потрібно викласти нарізане м’ясо. Шматочки слід розташувати так, щоб вони опинилися на шкірках бананів.
Після цього можна відправляти лист у духову шафу і починати приготування м’ясної страви.
Завдяки банановій шкірці м’ясо стане набагато апетитнішим.
Крім того, шматочки м’ясного продукту точно не пригорять до металевого листа.
Готове блюдо вийде ідеальним: смачним, ніжним, рум’яним, без ознак обвуглювання та гіркуватості.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...