Несподіваний засіб проти забитого стоку: Чим розчинити засмічення у раковині

Раковини у ванній кімнаті або на кухні можуть забиватися залишками мийних засобів та їжі. Але найчастіший винуватець забитого стоку - волосся. Однак за допомогою несподіваного інгредієнта стік легко прочистити, передають Патріоти України.

Вода знову йтиме швидко, якщо скористатися дієвим лайфхаком проти засмічення в раковині. Про це пише видання Express.

Душові, ванни та раковини періодично можуть засмічуватися. Замість того, щоб викликати професіонала для розблокування зливу, це завдання можна вирішити самостійно, використовуючи підручний продукт – крем для видалення волосся або подібний засіб, призначений для депіляції.

Щоб прочистити раковину від засмічення, видавіть крем із тюбика. Злегка розбавте масу водою. Потім влийте трохи окропу, щоб засіб просунувся трубами. Залишіть приблизно на 30 хвилин. Знову увімкніть гарячий кран. Вода йтиме швидко, оскільки засіб розчинить причину пробки — волосся.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...