
Всі ми без винятку вживаємо в їжу макарони, вермішель, рис, гречку. Правила приготування їх зазвичай стандартні, є тільки нюанси в рецептах різних страв. Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд цих продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Одним з методів, використовуваних господинями, виступає попереднє обсмажування сухих продуктів, зокрема макаронів і вермішелі.
Що стосується макаронів, то особливо корисно їх обсмажувати для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.
Таким же способом можна приготувати і макарони «по-флотськи». Каструля взагалі не знадобиться. Досить мати сковорідку. Після обсмажування макаронів вони прибираються і в цій сковороді готуються інші інгредієнти. Потім на них висипаються обсмажені макарони і додається невелика кількість води.
Що стосується круп, то даний метод прекрасно підходить для гречки. Під час смаження з'являється дивовижний аромат. А готова гречка набуває дуже приємного смаку.
Жувальна гумка, що прилипла до джинсів чи улюбленої футболки, - неприємність, але її легко усунути. Найбезпечніший і ефективний спосіб, за словами експертки Алісії Хілі, - заморожування. Воно дозволяє зняти гумку механічно, не пошкодивши тканину, перед...
Міль - маленький, але дуже неприємний гість. Вона з’їдає шерсть, кашемір і шовк, залишаючи дірки в улюблених речах. Дізнайтеся, як розпізнати її, позбутися та захистити гардероб - без хімії, лише натуральними засобами, передають Патріоти України. Міль ...