Невеличка кулінарна хитрість: Навіщо досвідчені господині смажать сухі макарони на сковороді

Всі ми без винятку вживаємо в їжу макарони, вермішель, рис, гречку. Правила приготування їх зазвичай стандартні, є тільки нюанси в рецептах різних страв. Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд цих продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Одним з методів, використовуваних господинями, виступає попереднє обсмажування сухих продуктів, зокрема макаронів і вермішелі.

Що стосується макаронів, то особливо корисно їх обсмажувати для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.

Таким же способом можна приготувати і макарони «по-флотськи». Каструля взагалі не знадобиться. Досить мати сковорідку. Після обсмажування макаронів вони прибираються і в цій сковороді готуються інші інгредієнти. Потім на них висипаються обсмажені макарони і додається невелика кількість води.

Що стосується круп, то даний метод прекрасно підходить для гречки. Під час смаження з'являється дивовижний аромат. А готова гречка набуває дуже приємного смаку.

Допоможуть два натуральні засоби! Як позбутися цвілі і неприємного запаху у пральній машині

понеділок, 24 лютий 2025, 9:45

Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...