Невеличка кулінарна хитрість: Навіщо досвідчені господині смажать сухі макарони на сковороді

Всі ми без винятку вживаємо в їжу макарони, вермішель, рис, гречку. Правила приготування їх зазвичай стандартні, є тільки нюанси в рецептах різних страв. Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд цих продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Одним з методів, використовуваних господинями, виступає попереднє обсмажування сухих продуктів, зокрема макаронів і вермішелі.

Що стосується макаронів, то особливо корисно їх обсмажувати для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.

Таким же способом можна приготувати і макарони «по-флотськи». Каструля взагалі не знадобиться. Досить мати сковорідку. Після обсмажування макаронів вони прибираються і в цій сковороді готуються інші інгредієнти. Потім на них висипаються обсмажені макарони і додається невелика кількість води.

Що стосується круп, то даний метод прекрасно підходить для гречки. Під час смаження з'являється дивовижний аромат. А готова гречка набуває дуже приємного смаку.

Одні проблеми! Кінолог назвав три породи собак, яких ніколи не завів би вдома сам

неділя, 19 січень 2025, 13:00

Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...

А ви це знали? На які запитання патрульних водії можуть не відповідати

неділя, 19 січень 2025, 8:50

На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...