Невеличка кулінарна хитрість: Навіщо досвідчені господині смажать сухі макарони на сковороді

Всі ми без винятку вживаємо в їжу макарони, вермішель, рис, гречку. Правила приготування їх зазвичай стандартні, є тільки нюанси в рецептах різних страв. Однак існує і невелика хитрість, що дозволяє поліпшити смак, аромат і зовнішній вигляд цих продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Одним з методів, використовуваних господинями, виступає попереднє обсмажування сухих продуктів, зокрема макаронів і вермішелі.

Що стосується макаронів, то особливо корисно їх обсмажувати для супу, наприклад, вермішель-павутинку. Так вони не розварюються, а зберігають свою початкову форму, що впливає не тільки на зовнішній вигляд готової страви, але і його смакові якості. Суп виходить більш смачним.

Таким же способом можна приготувати і макарони «по-флотськи». Каструля взагалі не знадобиться. Досить мати сковорідку. Після обсмажування макаронів вони прибираються і в цій сковороді готуються інші інгредієнти. Потім на них висипаються обсмажені макарони і додається невелика кількість води.

Що стосується круп, то даний метод прекрасно підходить для гречки. Під час смаження з'являється дивовижний аромат. А готова гречка набуває дуже приємного смаку.

Стати здоровими і щасливими: Звички довгожителів, котрі має наслідувати кожен

неділя, 24 жовтень 2021, 6:10

Збільшити тривалість свого життя і при цьому залишатися здоровим і повним сил – не так вже й важко. Прості щоденні заняття можуть істотно поліпшити самопочуття і виразно впливають на тривалість життя. Медики стверджують, що щоденні звички не менш важли...

Хіти тижня. Не встоїть ніхто! Сирні пончики, що тануть у роті

субота, 23 жовтень 2021, 23:05

Останнім часом в багатьох кав'ярнях можна побачити яскравий десерт - пончики, покриті кольоровою глазур'ю з посипками, зазначають Патріоти України. Пропонуємо вам український варіант цієї страви, яку легко можна приготувати вдома, - сирні пончики або с...