Невибагливий у догляді, а плоди м’ясисті та смачні! Названо сорт помідорів, який завжди рясно родить

Такі помідори дуже сподобалися українцям, бо врожай збирають відрами - це справжній скарб, передають Патріоти України.

Якщо ви ще не визначилися із сортом помідорів чи хотіли б спробувати новий, тоді за рекомендаціями досвідчених городників виберіть “Цукровий бізон”. Експерти передбачають, що саме цей сорт буде найродючішим 2024 року. Розповідаємо про цей універсальний сорт томатів, який має надзвичайну родючість і призвичаєний до українського клімату.

Які помідори найкраще родитимуть 2024 року: рекомендації експертів

Селекціонери постійно виводять нові сорти городніх культур і вдосконалюють уже наявні. Адже це дуже зручно, коли овочі не бояться холоду й посухи, завжди родять і невибагливі в догляді. Саме до таких культур належить сорт помідорів "Цукровий бізон", який завоював неабияку популярність серед українських городників.

“Цукровий бізон” легко адаптується як до низьких температур, так і до спеки, не потребує особливих навичок у вирощуванні й догляді. А найголовніше те, що він має надзвичайно високу врожайність. З одного куща можна зібрати до семи кілограмів м’ясистих серцеподібних плодів. До того ж окрім високої родючості, ці помідори вирізняються неймовірним смаком. Вони мають характерний томатний аромат, надзвичайно соковиті й солодкі. Тому ці помідори ідеальні для вживання у сирому вигляді – в салатах, нарізках, томатних супах.

Для того, щоб виростити міцну і здорову розсаду помідорів, треба спочатку замочити насіння на 3 дні. Висаджувати розсаду треба не групами, а по 2-3 рослини на один квадратний метр, тоді врожайність збільшиться до двадцяти кілограмів.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...