"Невимовно смачна фарширована картопля". Простий рецепт від Хіменеса-Браво

Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram поділився рецептом "невимовно смачної фаршированої картоплі". Експерт підкреслив, що це гранично простий рецепт, для якого знадобляться такі інгредієнти, зазначають Патріоти України.

картопля – 5 шт. одного розміру;
помідор без шкірки, нарізаний кубиком – 60 гр.;
зелена цибуля – 40 гр.;
гірчиця – 10 гр.;
часник – 1 головка;
бекон – слайси 400 гр.;
сир "Гауда" або "Моцарелла" – 50 гр.;
вершки жирні – 50 гр.;
сир пармезан – 20 гр.
1. Картоплю треба ретельно помити і запекти у фользі за 190 °C приблизно 40 хвилин.

2. Головку часнику теж треба запікати 5 хв. за 190 °C.

3. Печену картоплю розрізати навпіл і чайною ложкою акуратно вийняти м'якоть з обох половинок. До м'якоті картоплі додати печений часник, томати, зелену цибулю, сир "Гауда", вершки, гірчицю, сіль і чорний перець.

4. М'якоть закладаємо назад у половинки картоплі й обгортаємо кожну половинку беконом. Зверху посипаємо пармезаном і знову ставимо в духовку на 180 °C на 7 хв.

"Це не просто гарнір, це по-справжньому самостійна страва, яка не тільки наситить, а й задовольнить смаки навіть найвибагливіших гурманів", – запевнив Хіменес-Браво.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...