Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram поділився рецептом "невимовно смачної фаршированої картоплі". Експерт підкреслив, що це гранично простий рецепт, для якого знадобляться такі інгредієнти, зазначають Патріоти України.
картопля – 5 шт. одного розміру;
помідор без шкірки, нарізаний кубиком – 60 гр.;
зелена цибуля – 40 гр.;
гірчиця – 10 гр.;
часник – 1 головка;
бекон – слайси 400 гр.;
сир "Гауда" або "Моцарелла" – 50 гр.;
вершки жирні – 50 гр.;
сир пармезан – 20 гр.
1. Картоплю треба ретельно помити і запекти у фользі за 190 °C приблизно 40 хвилин.
2. Головку часнику теж треба запікати 5 хв. за 190 °C.
3. Печену картоплю розрізати навпіл і чайною ложкою акуратно вийняти м'якоть з обох половинок. До м'якоті картоплі додати печений часник, томати, зелену цибулю, сир "Гауда", вершки, гірчицю, сіль і чорний перець.
4. М'якоть закладаємо назад у половинки картоплі й обгортаємо кожну половинку беконом. Зверху посипаємо пармезаном і знову ставимо в духовку на 180 °C на 7 хв.
"Це не просто гарнір, це по-справжньому самостійна страва, яка не тільки наситить, а й задовольнить смаки навіть найвибагливіших гурманів", – запевнив Хіменес-Браво.
Досить часто в приміщеннях з підвищеною вологістю повітря, де будь-які металеві предмети тривалий час контактують з водою, починають з'являтися плями від іржі. Особливо помітні вони на світлій плитці, передають Патріоти України. Такий сюрприз звичайно,...
Багато звичайних кімнатних рослин містять токсини, які можуть завдати шкоди домашнім тваринам, якщо їх проковтнути, спричиняючи будь-які захворювання: від легкого розладу шлунку до серйозних проблем зі здоров’ям, передають Патріоти України. Щоб допомог...