Кулінарний експерт Олена Єрмоленко поділилася вивіреним рецептом холодцю — традиційної новорічної страви. Олена Єрмоленко — кулінарний блогер і автор рецептів здорового харчування. Окрім того, вчора у кулінарки вийшла власна книга з 55 рецептами "Легко й смачно", зазначають Патріоти України.
«Все як завжди дуже просто. Не варто боятися, навіть якщо ви цього ніколи не робили, просто чітко робіть по інструкції і все вийде», — запевняє кулінар.
Для того, щоб холодець застиг без желатину, вам знадобиться особлива частина яловичини — скакунець, яловиче коліно. Желатин, що міститься в ньому, корисний для суглобів і сухожиль, тому холодець — це в цілому ще й корисна страва. Крім того, вам знадобитися нижня частина ноги індички та невеликий яловичий хвіст, порубаний на чотири частини.
Інгредієнти:
Приготування
Добре промийте м’ясо, зніміть з індички шкіру.
Складіть усе м’ясо у велику каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту на максимальний вогонь. Доведіть до кипіння, злийте воду, промийте м’ясо від плівок, наберіть нову воду та знову поставте на конфорку. Повторіть процедуру ще раз. Потім у вже третю воду додайте крім м’яса цілу цибулину, лавровий лист, сіль, доведіть бульйон до кипіння, а потім варіть близько 4 годин на слабкому вогні.
Дайте м’ясу та бульйону охолонути. М’ясо потрібно відокремити від кісток і розібрати на волокна. Кістки і цибулю викиньте.
У бульйон додайте три зубчики розчавленого часнику. Викладіть у тарілки м’ясо та залийте бульйоном. Зверху викладіть паперову серветку на пару секунд для того, щоб прибрати зайвий навар. Залиште на ніч у холодильнику.
Смачного!
Ваш одяг повинен пахнути свіжістю, коли його виймають з пральної машини, але якщо ви все ще відчуваєте затхлість, спробуйте додати ще одну річ під час наступного прання, передають Патріоти України. Ваш одяг повинен пахнути свіжістю, коли його виймають ...
Лагом - це шведська концепція життя, яку можна описати як "в самий раз", "ні замало, ні забагато". Вона допомагає знайти баланс, уникати крайнощів і жити у гармонії з собою та оточенням. На відміну від датського хюгге, що фокусується на затишку, лагом ...