
Кожен лінується по-своєму, тому рецептів лінивих вареників є також безліч. Ця солодка страва несподівано готується з картоплею та панірувальними сухарями. І хоча може здатися, що рецепт довготривалий, якщо відварити картоплю заздалегідь, приготування не займе довше 10−15 хвилин, передають Патріоти України.
Інгредієнти:

Приготування:
Відваріть картоплю, помніть її в пюре або пропустіть через м’ясорубку.
У глибокій мисці змішайте картоплю, борошно, крохмаль, сир, ванільний цукор і трохи звичайного. За бажанням додайте яйце. Перемішайте всі інгредієнти та вимісіть тісто.
Розкатайте тісто у валик, трохи приплюсніть його та наріжте невеликими шматочками.
Варіть вареники в окропі, поки вони не спливуть. Потім дістаньте з води, посипте цукром або пудрою, а також підсмаженими у вершковому маслі панірувальними сухарями. Смачного!
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...