Незвичайний, але ефективний засіб для чищення матраца - лише 10-15 хвилин і плями немає

На матраці можуть з’являтися різні плями, деякі досить стійкі. Однак не поспішайте йти в хімчистку: можна навести лад із матрацом і в домашніх умовах. Якщо діяти швидко, будь-які сліди можна легко вивести без пральної машини, передають Патріоти України.

Щоб очистити матрац від плям, використовуйте косметичний засіб – піну для гоління. Звучить незвично, але лайфхак точно спрацює, повідомляє Express.

Як тільки матрац забруднився, потрібно очистити його від плями. Для цього спробуйте нестандартний спосіб за допомогою піни для гоління. Ви можете здивуватися, але цей крем насправді є одним з кращих засобів для чищення матраців.

Як вивести пляму з матраца за допомогою піни для гоління? Нанесіть продукт на забруднену ділянку та залиште на матраці на 10-15 хвилин, перш ніж витерти чистою губкою. Так спирт, який міститься в кремі для гоління, вбереться і зможе видалити пляму. Метод добре працює зі свіжими забрудненнями. Однак трюк допоможе впоратися і з плямами, які "живуть" на матраці кілька років.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...