Нова варіація десерту з млинців нікого не залишить байдужим. Найсмачніший шоколадний млинець з незвичайним кремом стане прекрасним доповненням чаювання. передають Патріоти України.
Рулет, оформлений шоколадною глазур'ю можна приготувати і на Новий рік. Готується десерт досить швидко, при цьому він виглядає дуже ефектно, особливо в розрізі.
Необхідні інгредієнти:
Інгредієнти для шоколадної глазурі:
Приготування млинців
Збийте яйця з щіпкою солі, цукром та ванільним цукром. Додайте просіяний какао-порошок та ретельно перемішайте інгредієнти, щоб отримати однорідну масу. Додайте молоко, потім частинами введіть борошно і замісіть однорідне рідке тісто. Щоб тісто не прилипало до сковороди під час смаження, додайте до нього розтоплене вершкове масло.
Приготуйте із усього тіста тонкі шоколадні млинці.
Для приготування смачного крему з'єднайте вершковий сир зі згущеним молоком.
Формування рулету
Викладіть млинець на фольгу і змастіть кремом.
Зверху внахльост викладіть наступний млинець і змастіть кремом. Повторюйте дію, доки всі млинці не закінчаться. Посипте заготовку подрібненим шоколадним печивом.
Загорніть щільний рулет і залиште його у фользі на 4 години, щоб млинці добре просочилися кремом.
Приготування глазурі
Для приготування шоколадної глазурі нагрівайте жирні вершки та шоколад, щоб отримати однорідну масу. Додайте до глазурі арахіс і добре перемішайте.
Оформлення рулету
Дістаньте рулет із холодильника і оформіть його шоколадною глазур'ю.
Охолодіть рулет у холодильнику 30 хвилин, щоб глазур добре застигла і подавайте незвичайний десерт до столу.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...