Омлет в лаваші - страва дуже варіативна. Навіть найвибагливіший гурман може вибратиначинку на свій розсуд і отримати задоволення, насолоджуючись кулінарним шедевром, передають Патріоти України.
Довго возитися біля плити вам не доведеться, а результат порадує. Крім того, в це блюдо, як і у піцу, можна сміливо відправляти те, що завалялося в холодильнику.
Омлет в лаваші на сніданок:
Для начинки: шинка, сир, гриби, сосиски, варені або заморожені овочі тощо.
Спосіб приготування:
У глибоку миску вбити яйця, влити молоко (можна замінити вершками), додати сіль, приправи і збити виделкою до однорідності.
Підготувати начинку. Для цього порізати тонкими смужками шинку, сосиски нарізати кружечками, овочі можна натерти або покришити дрібним кубиком. Перекласти підготовлені продукти для начинки в яєчно-молочну суміш і перемішати.
Форму для випікання злегка змастити рослинним маслом. Покласти лаваш, розподілити зверху начинку. Запікати в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Потім посипати тертим сиром і відправити в духовку ще на 5 хвилин. Готовий омлет в лаваші трохи остудити, нарізати на порційні шматки і можна кликати домашніх до сніданку. Приємного апетиту!
Коли справа доходить до прибирання кухні, переконайтеся, що шафи витерті, холодильник продезінфіковано та мийка чиста — це очевидні кроки, але не забудьте про місце, де ховається бруд та жир — злив кухонної раковини, пише southernliving.com, передають ...
Автоексперти, які раніше розповіли про найпоширеніші помилки водіїв під час руху у заторі, вважають, що неправильна техніка гальмування може призвести до передчасного зношування зчеплення, пише uamotors.com.ua.передають Патріоти України.. Зазначимо, що...