Омлет в лаваші - страва дуже варіативна. Навіть найвибагливіший гурман може вибратиначинку на свій розсуд і отримати задоволення, насолоджуючись кулінарним шедевром, передають Патріоти України.
Довго возитися біля плити вам не доведеться, а результат порадує. Крім того, в це блюдо, як і у піцу, можна сміливо відправляти те, що завалялося в холодильнику.
Омлет в лаваші на сніданок:
Для начинки: шинка, сир, гриби, сосиски, варені або заморожені овочі тощо.
Спосіб приготування:
У глибоку миску вбити яйця, влити молоко (можна замінити вершками), додати сіль, приправи і збити виделкою до однорідності.
Підготувати начинку. Для цього порізати тонкими смужками шинку, сосиски нарізати кружечками, овочі можна натерти або покришити дрібним кубиком. Перекласти підготовлені продукти для начинки в яєчно-молочну суміш і перемішати.
Форму для випікання злегка змастити рослинним маслом. Покласти лаваш, розподілити зверху начинку. Запікати в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Потім посипати тертим сиром і відправити в духовку ще на 5 хвилин. Готовий омлет в лаваші трохи остудити, нарізати на порційні шматки і можна кликати домашніх до сніданку. Приємного апетиту!
Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...
Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...