Незвичайний омлет у лаваші: Рецепт швидкого і смачного перекусу для всієї родини

Омлет в лаваші - страва дуже варіативна. Навіть найвибагливіший гурман може вибратиначинку на свій розсуд і отримати задоволення, насолоджуючись кулінарним шедевром, передають Патріоти України.

Довго возитися біля плити вам не доведеться, а результат порадує. Крім того, в це блюдо, як і у піцу, можна сміливо відправляти те, що завалялося в холодильнику.

Омлет в лаваші на сніданок:

  • 1 лист вірменського лаваша
  • 3 яйця
  • 200 мл молока
  • Сіль і спеції за смаком

Для начинки: шинка, сир, гриби, сосиски, варені або заморожені овочі тощо.

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбити яйця, влити молоко (можна замінити вершками), додати сіль, приправи і збити виделкою до однорідності.

Підготувати начинку. Для цього порізати тонкими смужками шинку, сосиски нарізати кружечками, овочі можна натерти або покришити дрібним кубиком. Перекласти підготовлені продукти для начинки в яєчно-молочну суміш і перемішати.

Форму для випікання злегка змастити рослинним маслом. Покласти лаваш, розподілити зверху начинку. Запікати в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Потім посипати тертим сиром і відправити в духовку ще на 5 хвилин. Готовий омлет в лаваші трохи остудити, нарізати на порційні шматки і можна кликати домашніх до сніданку. Приємного апетиту!

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...