Незвичайний омлет у лаваші: Рецепт швидкого і смачного перекусу для всієї родини

Омлет в лаваші - страва дуже варіативна. Навіть найвибагливіший гурман може вибратиначинку на свій розсуд і отримати задоволення, насолоджуючись кулінарним шедевром, передають Патріоти України.

Довго возитися біля плити вам не доведеться, а результат порадує. Крім того, в це блюдо, як і у піцу, можна сміливо відправляти те, що завалялося в холодильнику.

Омлет в лаваші на сніданок:

  • 1 лист вірменського лаваша
  • 3 яйця
  • 200 мл молока
  • Сіль і спеції за смаком

Для начинки: шинка, сир, гриби, сосиски, варені або заморожені овочі тощо.

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбити яйця, влити молоко (можна замінити вершками), додати сіль, приправи і збити виделкою до однорідності.

Підготувати начинку. Для цього порізати тонкими смужками шинку, сосиски нарізати кружечками, овочі можна натерти або покришити дрібним кубиком. Перекласти підготовлені продукти для начинки в яєчно-молочну суміш і перемішати.

Форму для випікання злегка змастити рослинним маслом. Покласти лаваш, розподілити зверху начинку. Запікати в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Потім посипати тертим сиром і відправити в духовку ще на 5 хвилин. Готовий омлет в лаваші трохи остудити, нарізати на порційні шматки і можна кликати домашніх до сніданку. Приємного апетиту!

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...