Особливий рецепт гречки дозволяє приготувати кашу в духовці, без попередньої підготовки та варіння крупи у воді, передають Патріоти України.
Здається, що каша вийде суха, але насправді страва може підкорити своїм неперевершеним смаком, незвичайним зовнішнім виглядом і назавжди увійти до раціону.
Спочатку очистіть і наріжте цибулю середніми кубиками, а моркву натріть на великій тертці. По черзі обсмажте їх на сковороді, потім змішайте та тушкуйте на середньому вогні 7-8 хвилин.
Перед тим як зняти з плити, посоліть.
Гречку промийте, наріжте куряче філе середніми кубиками, посоліть і додайте спеції (на смак), добре перемішавши.
Перекладіть обсмажені овочі у форму для запікання, потім куряче філе, а потім рівним шаром гречану крупу.
Долийте води (бульйону), доведіть до кипіння, посоліть, накрийте кришкою або фольгою та запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Потім дістаньте кашу, приберіть фольгу, посипте гречку тертим сиром, накрийте та заберіть у духовку на 10 хвилин (температура 160 градусів).
За кілька хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб підрум’янився сир, а потім подавайте до столу.
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...