Особливий рецепт гречки дозволяє приготувати кашу в духовці, без попередньої підготовки та варіння крупи у воді, передають Патріоти України.
Здається, що каша вийде суха, але насправді страва може підкорити своїм неперевершеним смаком, незвичайним зовнішнім виглядом і назавжди увійти до раціону.
Спочатку очистіть і наріжте цибулю середніми кубиками, а моркву натріть на великій тертці. По черзі обсмажте їх на сковороді, потім змішайте та тушкуйте на середньому вогні 7-8 хвилин.
Перед тим як зняти з плити, посоліть.
Гречку промийте, наріжте куряче філе середніми кубиками, посоліть і додайте спеції (на смак), добре перемішавши.
Перекладіть обсмажені овочі у форму для запікання, потім куряче філе, а потім рівним шаром гречану крупу.
Долийте води (бульйону), доведіть до кипіння, посоліть, накрийте кришкою або фольгою та запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Потім дістаньте кашу, приберіть фольгу, посипте гречку тертим сиром, накрийте та заберіть у духовку на 10 хвилин (температура 160 градусів).
За кілька хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб підрум’янився сир, а потім подавайте до столу.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...