Незвичайний рецепт! Що буде, якщо додати чашку чаю до курки при готуванні

Смажену курку всі люблять їсти не тільки на свята, але й в інші звичайні дні. Її маринують, натирають різними спеціями, проте це не єдине, що з нею можна робити. Є кулінарний лайфхак, який зробить курку набагато смачнішою, передають Патріоти України.

Чашка чаю для курки

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати чай, щоб покращити страву. Звичайно, що на смак це вплине. Експеримент, який може і вам сподобатися. А ще в курки буде апетитна скоринка. З цією метою використовують класичний чорний чай. Можете доповнити скибкою лимона.

Спробуйте зробити наступним чином. Викладіть на сковороду цибулю, злегка обсмажте. Покладіть курятину та обсмажте до золотистої шкірки. Перекладіть все в каструлю, додайте улюблені спеції та ще чашку чаю залийте. Готуйте курку на слабкому вогні протягом 30 хвилин. Смачного!

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...