Незвичайний тест: Як дізнатися характер жінки по зрізі її губної помади

Нове відкриття. Спеціалісти запевняють, що навіть зріз помади може розказати про жінку дещо особисте. Цікаво дізнатися? Шукайте свій варіант і дивіться результат, передають Патріоти України.

1. Форма, скошена з обох боків. Власниця цієї помади допитлива і життєрадісна. Вона дуже енергійна і прагне взяти участь абсолютно у всьому. Вперта, тому завжди йде до кінця.

2. Рівномірно закруглена. Така дівчина любить бути кращою у всьому. Не сприймає безладу та ліні. Вона працелюбна та дбайлива, уміє знаходити компроміси та вести перемовини.

3. Плоска і увігнута форма. Розумна та багатогранна. Вміє знаходити цікаве у найменших дрібницях. Спілкуватися з такою дівчиною легко та приємно.

4. Форма загострена, як олівець. Власниця такої помади – дівчина зібрана та відповідальна. Дуже спокійна і неговірка. Їй буває складно знайомитися з новими людьми, зате до давніх вона ставиться дуже бережно.

5. Плоска форма. Така дівчина – наче промінь сонця. Життєрадісна і пустотлива. Вона завзятий оптиміст і джерело натхнення. Любить дітей і відкрита для нових знайомств.

6. Верх стертий до середини. Улюблене слово цієї дівчини – практичність. Вона не любить сюрпризів, вимагає організованості та відповідальності. Впевнена у собі, тому часто стає центром уваги.

7. Скошена під гострим кутом. Ця дівчина – справжня таємниця. Вона вміє тримати думки і емоції при собі. Оточує себе лише особливими, перевіреними часом людьми.

8. Під кутом з глибкою. Фантазерка. Така дівчина легко захоплюється чимось новим і пірнає з головою у будь-яку пригоду. Чуйна та добра, до неї тягнуться люди.

А який тип зрізу в твоєї улюбленої помади? Заглянь у косметичку та поділися результатом в коментарях.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...