Ні, це не випічка та цукор: Знаменитий кухар схуд на 12 кг завдяки скороченню вживання лише одного продукту

Знаменитий британський кухар, телеведучий, автор книг з кулінарії та ресторатор Джеймі Олівер схуд за останній час на 12 кілограмів. І поділився своїм секретом швидкого зниження ваги, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання Daily Express, 46-річний Олівер вніс практично лише одну істотну зміну до своєї дієти. Він скоротив вживання м'яса. «Я „опустив“ м'ясо донизу, „підштовхнув“ овочі вгору, став більше спати та більше рухатися», — пояснив він в інтерв'ю Radio Times.

Джеймі почав вибирати більш здорову їжу. І помітив негайні зміни у своїй зовнішності. «Я досить швидко схуд на 12 кілограмів, і мені це вдалося не через те, що я не їв. Я їв багато — навіть більше, ніж звик», — розповів він.

Крім поради замінити м'ясо на овочі, кухар також рекомендує горіхи — як перекус. «Вони вдвічі знижують ймовірність серцевого нападу. Годуйте ними й своїх дітей», — закликав він.

Відмінною здоровою їжею Олівер вважає водорості. «Ще наші предки їли водорості. У них багато йоду, і це найпоживніший овоч у світі», — сказав він.

Джеймі також став менше пити спиртного. «Середній британець любить випити. Я не вчу вас жити, але зараз мій власний ритм — пити алкоголь тільки у вихідні», — сказав він.

Джеймі говорить, що вирішив схуднути після того, як усвідомив, яким нездоровим був спосіб його життя. Він почав вивчати різні види харчування, подорожувати по різних країнах світу, де люди живуть довше за всіх, і досліджувати їхній спосіб життя.

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...