Ніякої цвілі і неприємних запахів! Чим очистити ящик пральної машини

Якщо помітили чорну слизоподібну субстанцію усередині відсіку для порошку та кондиціонера, терміново розпочинайте розв'язання цієї проблеми, передають Патріоти України.

Чорні слизові частки можуть бути скупченням бактерій, жиру і плісняви. Без регулярного очищення ваша пральна машина з часом засмітиться залишками мийного засобу та іншим сміттям, що створить ідеальне середовище для розмноження грибка.

Існує доступний і простий метод для видалення плісняви з ящика пральної машини. Не слід використовувати агресивні хімічні засоби. Ключовий компонент для прибирання можна знайти на вашій кухні, пише mirror. Все, що потрібно, то звичайний оцет та зубна щітка.

Як очистити відсік для порошків у пралці

  1. Залийте оцет у розпилювач. Оприсніть ящик і залиште на 10 хвилин.
  2. За допомогою зубної щітки почистьте ящик.
  3. Розпиліть з пульверизатора воду, щоб змити бруд та залишки оцту.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...