Ніколи їх так не готуйте! Чому яйця прилипають до сковорідки та виходять несмачними

Навіть з приготуванням такої простої страви, як яйця, в багатьох людей виникають проблеми. Продукт прилипає до сковорідки, пересушується або розтікається. В такого явища є багато причин, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість про найпоширеніші помилки, які часто допускають під час смаження звичайної яєшні та омлету. Так готувати продукт не варто.

Надто сильний вогонь

Якщо ви будете смажити яєчню на надто сильному вогні – вона стане дуже сухою. Спочатку потрібно розігріти сковорідку. Потім вогонь зменшити і лише після цього виливати яєчну суміш. Це буде трохи довше, але значно смачніше.

Приготування яєць на чавунній сковорідці

Як тільки ви покладете яєчну суміш у чавунну сковорідку – вона ж одразу прилипне до поверхні. Потім посуд буде дуже погано відмиватись, а сніданок буде зіпсовано.

Розмішування яєць вже на сковорідці

Дуже важливо спочатку розмішати яйця в окремій тарілці, якщо це омлет, а вже потім виливати в ємність для смаження. Якщо ви будете розмішувати яйця просто на сковорідці – це вийде зовсім нерівномірно і виникнуть білі смуги.

Необачне приготування омлету

Не можна викласти яйця на сковорідку і піти займатись своїми справами. Продукт досить делікатний і смажиться він дуже швидко. Тому щоб не виникло сухої скоринки – слідкуйте за процесом.

Додавання приправ на початку приготування

Щоб яйця схопились і тримали форму – не можна одразу додавати в них сіль. Спеція зруйнує структуру продукту, і маса просто розповзеться

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...