Перші страви такі, як бульйон чи суп господині готують по-різному, додаючи будь-які види м'яса, овочі та зелень. Невід'ємний інгредієнтом є духмяні спеції. Однак, варто пам'ятати, що не всі з них "товаришують" зі стравами, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, яку спецію не можна додавати у бульйон та суп, щоб не зіпсувати смак та аромат страв.
Відтак, йдеться про таку спецію, як лаврове листя. Варити з ним перші страви, звісно, можна. Однак, додавати слід з особливою обережністю. А саме, після того, як суп готовий, обов'язково витягувати пряність. Інакше – страва буде гіркою та матиме специфічний аромат.
Особливо це стосується курячого бульйону чи супу. Лаврове листя здатне зовсім "приглушувати" природній смак такого м'яса, роблячи його прісним і несмачним. Тож, якщо ви не додасте лаврове листя у першу страву, нічого критичного не відбудеться.
Окрім цього, у процесі варіння бульйону зазвичай утворюється характерна біла пінка, яка поступово змінює колір і темніє. Одні господині знімають її, інші – залишають та не надають їй особливого значення.
Вона не є шкідливою. Однак, вона має властивість з'єднуватись із жиром, ставати щільною та прилипати до каструлі. Це, по-перше, робить бульйон менш привабливим. По-друге, пінка може вплинути на смак страви, надавши їй легкої гірчинки.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...