Ніколи не думала, що картопля може бути такою смачною! Рецепт, який просять усі

"Коли немає ідей, що приготувати, та й часу не хочеться багато витрачати, стане в нагоді цей рецепт. У ньому описано, як дуже швидко приготувати смачний обід або вечерю, який включає в себе м'ясо і картоплю. А також сир (його можна додавати або ні). Рецепт з молодої картоплі. Для заготівлі потрібно кілька хвилин. А поки блюдо готується, можна присвятити себе улюбленим справам", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:

"Молода картопля з беконом

Складові:

Близько 2 кілограмів маленьких молодих картоплин.

2 упаковки бекону.

1 упаковка сиру (сир з цвіллю).

1 пучок кропу.

Натуральний йогурт.

Приготування:

Картоплю почистити і вимити. Потім вирізати на одній стороні картоплі вузький отвір.

Додати в неї трохи сиру і йогурту.

Потім нарізати кріп і рясно посипати ним зверху картоплю.

Кожну картоплину обернути в бекон і укласти в деко.

Закрити деко зверху фольгою. Розігріти духовку до 190 градусів. Запікати картоплю в духовці 45 хвилин, поки вона не стане м'якою. Потім зняти фольгу. І залишити в духовці на 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Цю страву можна подавати як окремо, так і в складі салату. Цей дуже простий рецепт не залишить байдужим практично нікого. Смачного".

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...