Картопля - улюблений гарнір мільйонів, але одна помилка на кухні перетворює її з поживної страви на справжню катастрофу. Експерти в галузі харчування попереджають: цей метод приготування не лише псує смак, а й знижує поживну цінність страви до мінімуму, передають Патріоти України.
Мова йде про… варіння у воді з подальшим тривалим зберіганням або повторним розігріванням.
«Коли ви варите картоплю у великій кількості води, особливо очищену, вона втрачає до 70% вітаміну C і майже всі корисні мікроелементи», — пояснює дієтологиня Анна Куліш.
А якщо після цього її залишають на кілька годин, а потім ще й підігрівають у мікрохвильовці — ризик розвитку шкідливих бактерій значно зростає, а структура картоплі стає «гумовою» та неприємною на смак.
Що ви помічаєте на зображенні першим? Виявляється, це може багато розповісти про те, чого вам зараз не вистачає в житті. Можливо, ви прагнете більшої незалежності, нових перспектив або глибоких емоцій. Такі оптичні ілюзії використовують не лише для пер...
Цей простий візуальний тест допоможе швидко зрозуміти ваш внутрішній стан і погляд на життя. Подивіться на оптичну ілюзію та скажіть, що ви помітили першим: серцевину яблука чи два профілі облич. Важлива саме перша інтуїтивна реакція, передають Патріот...