Ніколи не кажіть цього на співбесіді - відповіді, які гарантують провал!

Незалежно від того настільки добре ми підготовлені до співбесіди, така розмова все одно викликає тривожні почуття та стрес. Через це ми нервуємо та можемо ненароком сказати або запитати щось не те. Роботодавці завжди звертають увагу на дрібні деталі, тому навіть одне речення може зіпсувати перше враження, передають Патріоти України.

Блогерка під ніком @bonniedilber опублікувала цікаве відео у соціальній мережі TikTok, де поділилась корисними порадами. За її словами, ви зможете підвищити свої шанси, щоб отримати бажану посаду.

Проблеми на роботі

Якщо у вас були проблеми на минулій роботі, наприклад, ви не ладнали з колегами та керівником, то це про це краще не говорити. Така відвертість може негативно вплинути на вашу репутацію та імідж. Роботодавець подумає, що ви конфліктна людина, з якою важко налагодити зв’язок. Коли вас запитають, чому ви звільнились, то краще сказати, що хочете змінити сферу дільності.

Фінанси

Також не варто говорити про фінансові проблеми як основну причину зміни роботи. На питання, чому ви обрали саме їхню компанію, акцентуйте на перевагах фірми. Така відповідь дасть вам більше шансів виділитися серед інших кандидатів.

Але якщо вас запитають про плани на майбутнє, то в жодному разі не кажіть, що робота у них це лише "зупинка" перед грандіозним кар’єрним ростом в інших роботодавців. Кожен керівник хоче мати відданих, талановитих та продуктивних людей, які зможуть працювати в команді та розвиватись разом з компанією

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...