Ніколи не кладіть це в багаж: ТОП-5 речей, через які у вас можуть виникнути проблеми в аеропорту на Різдво

Європейська авіакомпанія Ryanair попередила пасажирів, які подорожують на Різдво, щодо ряду спеціальних правил. Вони стосуються рекомендацій щодо багажу, які особливо актуальні у свята. Про це повідомляє Daily Mail. Компанія опублікувала список речей, що заборонено перевозити у ручній поклажі, передають Патріоти України.

За словами представників Ryanair, деякі "здавалося б, безневинні" атрибути для вечірок можуть нести загрозу, коли мова йде про перельоти. Інші ж можуть спричинити проблеми при проходженні охорони аеропорту.

Різдвяні хлопавки

Авіакомпанія попередила, що різдвяні хлопавки перевозити заборонено, зокрема тому що вони належать до тієї ж категорії, що й феєрверки та бенгальські вогні. Оскільки такі предмети вважаються вибухонебезпечними та легкозаймистими, вони створюють ризик для безпеки пасажирів, екіпажу та літака.

Іграшкові пістолети

Це може здатися очевидним, але Ryanair попросила своїх клієнтів уникати перевезення будь-яких іграшок, схожих на зброю. Такі предмети, як пластикові, водяні пістолети, рогатки, дротики та спортивні біти не можна класти в ручну поклажу.

Запаковані подарунки

Компанія попереджає: "Не витрачайте час на запаковування подарунків, щоб покласти їх у ручну поклажу. Співробітники служби безпеки аеропорту можуть відкривати, обшукувати та перевіряти загорнуті предмети".

Крихкі речі

Незважаючи на те, що ви, звичайно, можете класти крихкі предмети у багаж, Ryanair радить мандрівникам загортати їх у пухирчасту плівку, а потім у товстий одяг.

Цінні речі

Авіакомпанія порадила пасажирам пакувати цінні речі у ручну поклажу. На веб-сайті йдеться: "Візьміть усі цінні речі до літаку, поклавши їх у меншу ручну поклажу (ту, яку ви можете сховати під сидінням перед собою)".

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...