Ніколи не мийте унітаз цим засобом! Інакше доведеться купувати нову сантехніку

У прагненні зробити санвузол чистим господарі вдаються до різних методів та засобів. Так, вапняний наліт в унітазі примудряються видаляти горілкою, передають Патріоти України.

Але далеко не всі народні засоби справляються зі своїм завданням, а деякі навіть явно псують сантехніку. Один із таких шкідливих засобів — пемза, яка повинна видаляти навіть найстійкіші вапняні відкладення.

Використовуючи пемзу як засіб для миття унітаза є ризик перестаратися і залишити на його поверхні подряпини. Якщо покупка нового унітазу найближчим часом не планується, краще відмовитись від цього методу. Щоб не довелося шкребти сантехніку абразивами, краще регулярно вимивати її менш агресивними засобами.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.