
Такий салат ніколи не набридне! Він не тільки красивий, але ще й напрочуд смачний, передають Патріоти України.
Спробуйте приготувати салат «Сніг» за німецьким рецептом до Нового року чи Різдва. Смачно, просто, ситно, незвично!
Маринування цибулі
Перш ніж приступити до збирання салату, потрібно підготувати цибулю. Тоді піде зайва гіркота, і він стане дуже смачним!
Почистіть 1 велику цибулину. Наріжте її дрібно. Додайте цукор, сіль та оцет. Залийте цибулю окропом і залиште маринуватися на 30 хвилин, інформує Ukr.Media.
Складання салату
Після маринування цибулі можна приступати до підготовки та нарізування інших інгредієнтів. Вони всі прості та доступні!
Інгредієнти:
Приготування:
Заздалегідь відваріть картоплю і курячу грудку (вибирайте велику). Грудку наріжте на шматочки, додайте до неї 1 ст. л. майонезу від загальної кількості.
Відварену картоплю натріть на тертці, присоліть. Викладіть у форму (тарілку) та утрамбуйте ложкою.
Зробіть тонку сіточку з майонезу. Зверху додайте та розподіліть французьку гірчицю.
Наступний шар — грудка та маринована цибуля. Постарайтеся трохи утрамбувати шари.
Покрийте цибулю зверху сіточкою із майонезу. Нагору покладіть нарізаний огірок.
Відокремте білки від жовтків. Натріть їх на дрібній тертці. Зробіть майонезну сіточку та присипте жовтком. Зверху знову додайте майонез.
Наступний шар — натертий твердий сир. Знову майонезна сіточка.
Останній шар — натерті яєчні білки. Прикрасьте чорним кунжутом для ефектної подачі.
Салатику краще постояти в холодильнику не менше 1 години. Тоді шари просочаться і стануть ще смачнішими!Такий салат ніколи не набридне! Він не тільки красивий, але ще й напрочуд смачний. Спробуйте приготувати салат «Сніг» за німецьким рецептом до Нового року чи Різдва. Смачно, просто, ситно, незвично!
Маринування цибулі
Перш ніж приступити до збирання салату, потрібно підготувати цибулю. Тоді піде зайва гіркота, і він стане дуже смачним!
Почистіть 1 велику цибулину. Наріжте її дрібно. Додайте цукор, сіль та оцет. Залийте цибулю окропом і залиште маринуватися на 30 хвилин, інформує Ukr.Media.
Складання салату
Після маринування цибулі можна приступати до підготовки та нарізування інших інгредієнтів. Вони всі прості та доступні!
Інгредієнти:
Приготування:
Заздалегідь відваріть картоплю і курячу грудку (вибирайте велику). Грудку наріжте на шматочки, додайте до неї 1 ст. л. майонезу від загальної кількості.
Відварену картоплю натріть на тертці, присоліть. Викладіть у форму (тарілку) та утрамбуйте ложкою.
Зробіть тонку сіточку з майонезу. Зверху додайте та розподіліть французьку гірчицю.
Наступний шар — грудка та маринована цибуля. Постарайтеся трохи утрамбувати шари.
Покрийте цибулю зверху сіточкою із майонезу. Нагору покладіть нарізаний огірок.
Відокремте білки від жовтків. Натріть їх на дрібній тертці. Зробіть майонезну сіточку та присипте жовтком. Зверху знову додайте майонез.
Наступний шар — натертий твердий сир. Знову майонезна сіточка.
Останній шар — натерті яєчні білки. Прикрасьте чорним кунжутом для ефектної подачі.
Салатику краще постояти в холодильнику не менше 1 години. Тоді шари просочаться і стануть ще смачнішими!
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...