Готується страва неймовірно просто, а в якості начинки можна
використовувати абсолютно будь-яке варення або джем, зазначають Патріоти України.
У нашому рецепті ми
пропонуємо вам приготувати рогалики з начинкою з абрикосового джему,
вийде просто дивовижно смачно.
Інгредієнти для тіста:
- 300 грамів сиру
- 300 грамів пшеничного борошна
- 1 куряче яйце
- 10 грамів розпушувача
- ванілін
- 200 грамів вершкового масла
- 60 грамів цукру
- щіпка солі
Для начинки:
- 100 грамів абрикосового варення
- 1 їдальня ложка пшеничного борошна
Починаємо приготування:
- У миску насипаємо сир, додаємо куряче яйце, сіль, цукор і ванілін. Все ретельно перемішуємо.
- В
іншу миску насипаємо борошно і натираємо в нього вершкове масло,
перетираємо все в крихту. Отриману масу висипаємо в сирну суміш і
додаємо розпушувач. Все добре перемішуємо і замішуємо м'яке тісто.
Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в морозильну камеру на 20
хвилин.
- Через відведений час дістаємо тісто і ділимо на 4 частини. Одну дістаємо, а залишки забираємо назад в холодильник.
- Відкладену частину розгортаємо в коло і ділимо на 8 частин.
- В абрикосове варення додаємо борошно і перемішуємо.
- Отриману начинку розкладаємо на краю тіста, а потім акуратно згортаємо в рогалик. Точно так само чинимо з усім тістом.
- Готові рогалики перекладаємо на деко і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин.
- Випічку присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...