Ніколи не називайте синів цими іменами, якщо не хочете виростити повних невдах!

За езотеричним вченням, є чоловічі імена з особливою енергетикою, які притягують тільки біди і невдачі. Якщо не хочете зіпсувати дитині життя, краще не вибирати з наступних імен, передають Патріоти України.

Як корабель назвеш, так він і попливе. Це прислів'я всі знають, але чомусь мало хто до вибору імені дитини підходить належним чином. Ім'я наділяє людину певним набором якостей і характеристик. Наприклад, красиве і популярне може зробити хлопчика завзятим п'яницею або, навпаки, притягнути до чоловіка успіх у всіх починаннях. Розповідаємо, як не варто називати синів, якщо не хочете зіпсувати їм життя.

Єгор

Ім'я Єгор пророкує господареві розчарування у всьому.

З одного боку, якщо сина назвати Єгором, дитина буде активною непосидою. Хлопчик буде вічно всім цікавитися, із захопленням вивчати навколишній світ, читати книжки і ставити багато питань "чому?". З іншого боку, це ім'я принесе господареві складний підлітковий період і розчарування у всьому. Ставши чоловіком, Єгор втратить дитячий інтерес до життя і почне поводитися занадто ризиковано. Адреналін зробить його залежним від небезпек, так що вік володаря імені може перерватися ще в юному віці.

Олег

Енергетика імені Олег притягує до власника нещастя і біди.

Хлопчик, якого так назвали, спочатку радує батьків успіхами в навчанні і зразковою поведінкою. А тоді виявиться, що тільки знання і даються Олегу легко. Енергетика імені притягує до Олега нещастя і біди, які швидко зроблять хлопчика боягузливим і боязким. Олег вступить у доросле життя, не знаючи, як спілкуватися з однолітками і будувати відносини з дівчатами. Це ім'я несе господареві випробування бідністю і невдачами в кар'єрі, самотністю. У чоловіка є також всі шанси опинитися в депресії.

Микола

Микола обов'язково перетвориться на мисливця за жіночою увагою.

Якщо син отримає ім'я Микола, обов'язково перетвориться в мисливця за жіночою увагою. Чоловік не уявляє життя без жіночих ласки і уваги. Звучить непогано, але одна партнерка швидко набридне власникові імені, через що Коля з віком стане завзятим бабієм і казановою. В цьому і є ризики — саме від жінок будуть всі його біди і нещастя. Чоловік обов'язково нарветься на пасію, яка не пробачить зради і помститься так, що зламає Миколі життя.

Аркадій

Через почуття порожнечі всередині Аркадій може скотитися в алкоголіки.

У цьому благородному і красивому чоловічому імені таїться згубна для носія енергетика. Аркадій з самого дитинства вважає себе вище інших, через що може не ладити з однокласниками. Висока зарозумілість лише відштовхує від володаря цього імені оточуючих, робить його озлобленим на весь світ одинаком. Через почуття порожнечі всередині і нереалізованих амбіцій Аркадій може перетворитися в алкоголіка. Пляшка замінить чоловікові кращого друга, про якого той мріяв з молодих років. Ще це ім'я небезпечно тим, що Аркаша може ніколи не зустріти любов, тому як своїми аурою і енергетикою відштовхує дівчат.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...