Ніколи не періть одяг у машині при 90 градусах - названо головну небезпеку такого способу

Молоді господині так і норовлять скористатися різними режимами прання. При цьому вони навіть не уявляють, з якими проблемами їм доведеться зіткнутися, якщо вибір режиму виявиться неправильним, передають Патріоти України.

Одна з найпоширеніших помилок — встановлювати максимальні температури пральної машинки від 60 до 90 градусів. Багато хто може подумати, що гаряче прання буде одягу не користь, адже чим вища температура, тим більше шансів вивести плями. Але це підступна помилка.

Річ у тім, що гаряче прання категорично протипоказане для 90% речей, особливо для синтетики та делікатних тканин. Якщо ви виперете новий одяг при максимальних температурах, то він відразу сяде. У результаті річ безнадійно буде зіпсована.

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...