Кефір вважається найкориснішим продуктом харчування, але, як спеціально зазначають лікарі, вживати його слід правильно. За їхніми словами, сусідство кефіру з деякими продуктами цілком здатне зіпсувати самопочуття, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Любителям кефіру потрібно пам'ятати, що несумісність продуктів спричиняє розлад травлення, який може датися взнаки в найневідповідніший момент. Цей кисломолочний напій не витримує поєднання з окремими овочами та фруктами.
Зокрема, експерти радять не вживати разом із кефіром екзотичні, здалеку привезені плоди. Організм засвоюватиме такий мікс їх гірше, ніж поєднання з дарами природи, що ростуть у рідному регіоні, зазначили фахівці.
З якими конкретно продуктами, на їхню думку, не поєднується кефір? До цього списку увійшли виноград, манго, огірки, гриби, квасоля. Водночас медики повідомили, що кефір можна безпечно поєднувати з такими продуктами як яблука, груші, смородина, малина, майже всі овочі.
Дієтологи, зі свого боку, рекомендують вживати кефір як такий, окремо від інших продуктів — у ньому і без додаткових компонентів вистачає поживних речовин. Тим, у кого від самого початку неміцне травлення, також варто уникати поєднань інших продуктів із кефіром.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...